Fortis stelt een nieuw toekomstplan op. De basis van dat plan wordt gevormd door wat jij momenteel vindt van Fortis en hoe onze vereniging erover vier à vijf jaar bij voorkeur uit moet zien.

Enquête

De eerste fase voor het opstellen van een nieuw toekomstplan voor Fortis was het uitzetten van een enquête onder de leden, ouders/verzorgers en vrijwilligers.

Tweeënvijftig mensen hebben de enquête ingevuld en hun ideeën over en ervaring met Fortis aan ons gegeven. Bedankt voor jouw bijdrage!

Vervolg

Als vervolg op de enquête houden we op maandag 23 en 30 mei twee fysieke bijeenkomsten waarin we de resultaten van de enquête met jou willen bespreken en vervolgens met jou een verdiepingsslag willen maken op de onderwerpen: korfbal- en vrijwilligersbeleid.

Kies een avond uit

De bijeenkomsten op 23 en 30 mei vinden plaats in het clubhuis van 19:30 – 22:00 uur.

Op beide avonden vindt een identiek programma plaats. Kies een avond uit en denk mee over de toekomst van Fortis. Jij bent van harte welkom!

Toekomstplan

De informatie uit de enquête en beide fysieke bijeenkomsten, dient als basis voor het toekomstplan. De planning is het concept toekomstplan te presenteren op de Jaarlijkse Algemene leden Vergadering (JAV) in september 2022.

Vragen?

Heb jij vragen over de bijeenkomsten of het toekomstplan, stuur dan een mail naar marcom@fortiskorfbal.nl

Vriendelijke groeten van de werkgroep.