Nog een paar weken en dan is het weer zo ver! Na vier jaar afwezigheid wordt het korfbalseizoen bij Fortis op zaterdag 9 juli weer in stijl afgesloten met het Familietoernooi. Een feestelijke en sportieve happening waar wel- en niet korfballers in een team een dagje lekker gaan korfballen en waar plezier voorop staat. Maar een toernooi zonder winnaar kan natuurlijk niet, dus sluiten we de dag af met een heuse finale. Zoals bekend koppelen we ook een thema aan het toernooi en dat is dit jaar ‘Lazy Summer’!

Korfbal mee!

Hopelijk zijn velen van jullie al druk bezig met het formeren van een team. Wie mag er meedoen? Iedereen die je kent! Familie, vrienden, buren, collega’s, vage kennissen, mensen uit je team, ouders van, et cetera. Let op, minimumleeftijd voor deelname is 15 jaar! Denk aan het thema en geef jouw team een zomerse naam en dito outfit voor tijdens het toernooi. We hopen op veel teams, dus doe je best en regel een team! Aanmelden doe je via deze link en kan t/m 3 juli. 

Wat staat je te wachten!

Het toernooi start om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur. We starten in poules en eindigen met een halve finale en finale. Tussendoor gaat er ook nog gestreden worden om de strafworpbokaal. Welk team kroont zich tot strafworpkampioen?

Naast het korfballen is er die middag genoeg te beleven voor zowel spelers als publiek (jong en oud). Zo zijn er zijn springkussens én komt er een ijscokar met heerlijk ambachtelijk schepijs! We hopen dus ook op veel supporters.

Beachclub Fortis

’s Avonds gaan we door met de Lazy Summer Evening! Als de wedstrijden gespeeld zijn en iedereen is opgefrist, opent Beachclub Fortis haar deuren. Korte broek en slippers aan en relaxen maar! It’s Burger bakt die avond de lekkerste broodjes hamburger voor jou.  Het terras is open en de drankjes staan koud. Hoor ik daar iemand Desperado’s zeggen, yes, deze zijn op het Familietoernooi verkrijgbaar! En dat allemaal onder het genot van de beste lazy zomershits. 100% Chillen gegarandeerd. Als de zon uiteindelijk onder gaat, feesten we de laatste uurtjes nog lekker door in het clubhuis met een summer party. Dresscode voor de avond: zomers, licht en luchtig!

Wij hebben er zin, hopelijk jullie ook en we zien jullie graag allemaal op 9 juli. Nu duimen voor een mooie zonnige zomerdag en dito zwoele avond.

Groeten van de EC.

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug