Zaterdag 25 juni speelt ons eerste de belangrijkste wedstrijd van het seizoen, in Klundert treden ze aan tegen Phoenix 1 uit Zoetermeer. Beide teams strijden in een play-down wedstrijd voor lijfsbehoud in de eerste klasse.

Ga mee met de bus en schreeuw ons eerste naar de overwinning!

Het bestuur heeft een bus geregeld. We vragen je daarvoor een kleine bijdrage in de kosten. De kosten bedragen 5 euro voor de bus en 1,20 euro voor het gebruik van Eventbrite als ticket verkoopsysteem.

Reisschema bus

13:30 -13:45 uur vertrek vanaf de parkeerplaats bij de korfbalvelden.

17:30- 18:00 uur vertrek vanuit Klundert.

19:00 uur aankomst in Souburg.

Ticketverkoop

Er zijn 50 plaatsen beschikbaar in de bus. Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst en gaat volgens het principe van ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Koop je ticket via deze link.

De verkoop start op woensdag 22 juni 2022 om 20:22 uur!

Maar je kan natuurlijk ook op eigen gelegenheid gaan; prop je auto vol met supporters en kom naar Klundert!

Aanvang wedstrijd Phoenix 1 – Fortis 1: 15:30 uur

Adres:

Sportpark Molenvliet

Molenvliet 9a in Klundert.

Kom ook en steun Fortis 1 in de strijd om behoud van het eersteklasserschap!