Curlen? Is dat niet dat spelletje op het ijs met die stenen en die bezems? Klopt! En weet je dat dat hartstikke leuk is? Daarom gaan we ons op glad ijs begeven voor een gezellig doch sportief avondje!

Wanneer en waar?

Op donderdag 22 december heeft Fortis de ijsbaan in Middelburg tot haar beschikking. Zo kunnen we de kerstperiode op bijzondere wijze gaan inluiden. Het is die avond geen trainen, dus iedereen kan mee!

Wat gaan we doen?

In een door jou samen te stellen team van 4 of 5 personen gaan we op de ijsbaan onderling de strijd aan met elkaar. Wie glijdt en bezemt zich een weg naar de finale en kroont zich tot curl kampioen van Fortis? We starten die donderdag om 19.00 uur.  Kosten voor deelname bedragen € 7,50 per persoon. 

Voor wie en hoe aanmelden?

Deze avond is voor alle senioren, junioren en vrijwilligers. Stel een team samen bestaande uit minimaal 4 en maximaal 5 personen, bedenk een leuke naam en meld jouw team aan met deze link: 

https://forms.gle/E4tPqvkFmarBAsVi6

Aanmelden kan t/m 12 december

Vol = vol!

Let op: het aantal aanmeldingen is beperkt, er kunnen maximaal 24 teams mee doen en vol = vol! Omdat de ijsbaan graag tijdig wil weten hoeveel teams er komen, kun jij jouw team aanmelden t/m 12 december aanstaande.

Last but not least: het is dan natuurlijk bijna Kerst. Uiteraard mag jij iets Kersterigs aantrekken als individu of als team. Het origineelst aangeklede team wint ook een prijs!

Dus, ga aan de slag, stel jouw team samen en doe mee op 22 december.

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug