We gaan iets leuks doen bij Fortis! 2023 staat in het teken van het 25 jarig jubileum van onze club en daarom brengen we extra leven in de brouwerij: met een uniek en speciaal voor Fortis gebrouwen jubileumbier! We hebben de handen ineengeslagen met de brouwers van Vlissings Bier en een zeer smakelijk biertje gerealiseerd. Wat precies, dat houden we nog even verborgen in de brouwketel.

Save the date: 17 maart

Het Fortis jubileumbier wordt op 17 maart feestelijk gelanceerd en is dan gedurende het jubileumjaar exclusief verkrijgbaar in het clubhuis. Zorg dat je erbij bent!

Geschenkverpakking en Early Yellow Bird actie

Behalve de losse verkoop in het clubhuis zal er ook een geschenkverpakking verkrijgbaar zijn. Deze bestaat uit vier flesjes jubileumbier en een uniek jubileumglas (zolang de voorraad strekt). Wil jij verzekerd zijn van jouw Limited Edition geschenkverpakking? Vanaf 1 februari – dat is dus volgende week al – kan je deze alvast via de Early Yellow Bird actie op de webshop reserveren. Jouw geschenkverpakking kan je dan op 17 maart bij het lanceringsevent afrekenen en ophalen. De geschenkverpakking is verkrijgbaar voor slechts € 16,95.

Houd de komende weken onze sociale media in de gaten en krijg een uniek kijkje in het brouwverhaal!

Met smaakvolle groet,

De jubileumbiercommissie,