Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Ook al zo’n zin in de Kerst? Start de aankomende feestdagen dan in stijl en kom naar het Fortis Kerstgala op zaterdag 23 december! Drankjes, hapjes, lichtjes, de geur van geroosterde marshmellows en uiteraard muziek en feest zijn de ingrediënten van een prachtige afsluiting van het Fortis jubileumjaar. 2️⃣5️⃣

Uiteraard ben jij er bij en draag je bij aan de kerstsfeer. Kom je netjes gekleed?🤵🏽‍♂️Wij zullen je met alle egards ontvangen. Uiteraard mag je je uitleven op een prachtige galajurk of net kostuum, maar dat is zeker geen verplichting. We zijn benieuwd! 🪩

De deuren van het clubhuis gaan open om 19.00 uur. Je wordt op gepaste wijze ontvangen en om 20.00 start het feest. Alle junioren en senioren, ouders van (jeugd)leden, vrijwilligers, donateurs, supporters en uiteraard partners zijn van harte welkom. Wij ruiken de dennennaalden al, graag tot zaterdag 23 december!🎄

Groeten van de EC A’s en Senioren💛🖤

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

Bij Fortis staat sportplezier en veiligheid voorop! Een positieve sportcultuur draagt enorm bij aan het plezier van elke korfballer, vrijwilliger en ouder binnen onze vereniging. Daarom zetten we hoog in op dit thema en willen we jullie er graag bij betrekken....

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

Hebben jullie het al gehoord? Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten komen naar het Fortis clubhuis! 🎉🏰. En jullie zijn uitgenodigd! 🎁✨ Op woensdagmiddag 29 november hebben we een afspraak met Fortis. Ja, ja, het is een beetje een gekke dag voor Sinterklaas, want zijn...

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Vrijdag 10 november stond de pizza-avond op het programma. Vijfendertig smulpapen hadden zich aangemeld voor een avondje in Italiaanse sferen. Met goed gevulde borrelplanken op de bar en tafels kon de eerste trek gestild worden. Intussen deden het vuur en het hout...

👻SPOKENTOCHT voor B en C jeugd🥶

👻SPOKENTOCHT voor B en C jeugd🥶

Wanneer Vrijdag 24 november 2023 Vertrek 🚗Vertrek met auto naar locatie om 19:30 uur vanaf parkeerplaats bij sporthal De Belt. Teamverband 👻De Spokentocht wordt gelopen in teamverband met een trainer en/of ouder. Aanmelden 👉Tot en met dinsdag 21 november kan de...

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug