Nieuwsupdate! Fortis Familietoernooi!

Nog een goede twee weken en dan is het alweer zo ver, het Fortis Familietoernooi! Zaterdag 15 juni sluiten we het korfbalseizoen op sportieve en feestelijke wijze af. Het thema voor dit jaar is ‘Spanje’. Dat wordt ongetwijfeld een prachtig fiësta!

Het Fortis Familietoernooi, hoe zat het ook alweer?

Het toernooi is een gezellige, sportieve dag voor zowel wel- als niet korfballers, waar plezier het belangrijkst is! Wie mag er meedoen? Iedereen die je kent! Familie, vrienden, buren, collega’s, vage kennissen, mensen uit je team, ouders van, etcetera. Let op, minimumleeftijd voor deelname is 15 jaar! Houd het thema ’Spanje’ in je achterhoofd en denk na over een passende naam en dito outfit voor tijdens het toernooi (en de avond, dat mag uiteraard ook!). We hopen dan ook op veel teams, dus doe je best en regel een ploeg! Het toernooi start om 12.15 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Ook wordt er weer gestreden om de strafworpenbokaal. Het aanmelden van je team kan tot uiterlijk zondag 9 juni. Aanmelden voor het toernooi doe je hier.

Geen team? Geen nood, opgeven kan!

Wil jij graag meedoen met het Familietoernooi maar heb je geen ploeg? Geen nood! We gaan kijken of we één of meerdere teams samen kunnen stellen van personen die graag mee willen doen, maar geen team hebben. Bij minimaal 8 personen en een beetje eerlijk verdeeld, dan is er al een ploeg! Wil jij meedoen? Geef je dan op via ecseniorenfortis@gmail.com.

Loterij

De financiële activiteitencommissie verzorgt tijdens het toernooi een loterij. Er zijn leuke prijzen te winnen! De opbrengsten van de loterij zijn bestemd voor een nieuwe inrichting van het clubhuis.

Eten en drinken

Wat is er Spaanser dan heerlijke paella als avondeten? Juist, weinig! Daarom hebben we voor na het toernooi overheerlijke paella in de aanbieding. De verse, huisgemaakte paella met vis en vlees wordt voor ons bereid door MEP4u. Ben je ook al aan het watertanden? Geef dan snel jouw bestelling door. Let op, je kunt alleen paella krijgen als je dat van tevoren besteld hebt. Geef het dan ook door aan jouw teamgenoten! Voor slechts € 10,00 heb jij je avondeten gescoord, afrekenen doe je op het toernooi zelf. Aanmelden kan t/m 12 juni via deze link.

Geen liefhebber van paella? De keuken is gewoon open en hier kan je heel de dag door friet, broodjes en snacks bestellen. 
En het drinken dan? Voor drankjes met een Spaans karakter wordt uiteraard gezorgd. Denk aan sangria en desperado’s.

Avondprogramma

Na het toernooi is de dag nog lang niet klaar en gaan we ons opmaken voor een zwoele Spaanse avond. Eerst is er ‘futbol’. We trappen om 18.00 uur af met de EK wedstrijd Spanje – Kroatië, live te zien in het clubhuis. En als de zon langzaam onder gaat, nemen de Spaanse en Latin vibes het clubhuis over en sluiten we dag af met een knalfiësta!

Ben jij er bij 15 juni? We zien je dan, hasta la vista!

Groeten van de EC A’s en Senioren.

Teamindelingen Jeugd Seizoen 2024-2025

Teamindelingen Jeugd Seizoen 2024-2025

Na uitvoerig overleg met alle trainers, coördinatoren, Technische Commissie Jeugd (TCJ) en dankzij de waardevolle inbreng van spelers en ouders, presenteren we de teamindeling voor het seizoen 2024 – 2025. Teamindelingen De teams zijn met uiterste zorg samengesteld....

Ben je tussen de 16-27 jaar? Word Next Generation Korfbaltrainer!

Ben je tussen de 16-27 jaar? Word Next Generation Korfbaltrainer!

Ben jij klaar voor een uitdaging? Als je tussen de 16 en 27 jaar bent, dan biedt deelname aan het Next Generation Korfbaltrainers #MDT-traject jou de kans waardevolle vaardigheden te ontwikkelen en een directe impact te maken binnen onze vereniging.  Door je in te...

Nederland – Frankrijk in het clubhuis, ben je er bij vrijdag?

Nederland – Frankrijk in het clubhuis, ben je er bij vrijdag?

De eerste drie punten zitten in de tas! Maar vrijdag wachten de Fransen, een geduchte tegenstander.Ook die wedstrijd is te zien in het clubhuis, dat helemaal in oranjesfeer is. Kom jij ook het Nederlandselftal aanmoedigen? De wedstrijd begint om 21.00 uur, de deuren...

Familietoernooi 2024, een terugblik

Familietoernooi 2024, een terugblik

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover, het Fortis Familietoernooi 2024. Dit jaar had hetFamilietoernooi het thema Spanje, dat als een rode draad door de dag heen liep. In de dagenvoorafgaand aan het toernooi heeft de organisatie menigmaal alle weerapps...

Kom naar de JAV op 19 juni!

Kom naar de JAV op 19 juni!

Het bestuur van Fortis houdt op woensdagavond 19 juni 2024 om 19:30 haar Jaarlijkse Algemene leden Vergadering (JAV) in het clubhuis. Naast de gebruikelijke agendapunten van jaarverslag, jaarrekening en begroting is er de verkiezing van vier nieuwe bestuursleden. De...

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

01jun10:3012:30Fortis kangoeroetraining

07jun18:0020:00Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug