Fortis Ouderbijeenkomst 26 augustus 2024

Voor álle ouders van spelers die in de jeugd bij Fortis korfballen!

Speelt jouw kind bij Fortis in een jeugdteam? Dan nodigen we je van harte uit voor de Fortis Ouderbijeenkomst op maandag 26 augustus 2024. Je hoort hier alles wat je als ouder van een jeugdlid moet weten. Kom je ook? Meld je even aan via het aanmeldformulier.

😄 Sportplezier
Bij Fortis staat sportplezier voorop. Sportplezier betekent bij Fortis dat je respect voor elkaar hebt, jezelf ontwikkelt en natuurlijk veel lol hebt samen. Respect, ontwikkeling en plezier, dat is Fortis en dat is waar we voor staan met z’n allen.

Wat dat voor jou betekent als ouder, dat hoor je tijdens deze bijeenkomst. Ook vertellen we je wat wij van jou als ouder/verzorger verwachten om iedereen zoveel mogelijk sportplezier te laten beleven!

📋 Alles op een rijtje
Fortis ouderbijeenkomst
🕗 Wanneer: Aanvang 20:00 uur (inloop vanaf 19:45)
📍 Waar: Clubhuis Fortis Korfbal, Koopmansvoetpad
📝 Aanmelden: Via aanmeldformulier

Tot dan!


Woensdag 6 juli Nederland – Engeland in het clubhuis!

Woensdag 6 juli Nederland – Engeland in het clubhuis!

Het is gelukt! Voor het eerst sinds 20 jaar staan we weer in de halve finale van een EK. Nu wacht Engeland als laatste horde voor de finale. Gaat het lukken? De wedstrijd begint om 21.00 uur en hopelijk gaan we die weer met heel veel supporters bekijken. Het clubhuis...

Terugblik JAV 19 juni 2024

Terugblik JAV 19 juni 2024

Op 19 juni vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Fortis plaats. Voor degenen die niet aanwezig waren, volgt hieronder een korte terugblik. Bijzondere avondVoorzitter Ad opende de vergadering en benadrukte dat het een bijzondere avond was. We namen afscheid...

Dit was het jeugdkamp Fortis 2024 (aftermovie)

Dit was het jeugdkamp Fortis 2024 (aftermovie)

Na de vloeiend verlopen voorbereidingen van onze zeskoppige kampcommissie - we hebben ondertussen flink wat ervaring - gingen we vrijdag 21 juni dan eindelijk op kamp. Dit jaar in Loppem, op een prachtige kamplocatie in de bossen van België. De locatie moesten we...

Op de valreep een bericht van de Sponsorcommissie!

Op de valreep een bericht van de Sponsorcommissie!

Van de Commissie Fondswerving Nog net voor het einde van het seizoen op 31 juli 2024 nog een bericht vanuit de sponsorcommissie: Sponsornieuws In het nieuwe seizoen 2024-2025 komt er een A3 ploeg bij. We hebben een nieuwe shirtsponsor gevonden: Promopolitan. Dit...

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug