Fortis C1

Van links naar rechts: Remco Crucq (trainer/coach), Naomi van Unen, Lynn Arendse, Femke Sturm, Noah Siahaya, Roan van de Voorde, Noah van den Driest, Robin den Hollander, Emie van Rumpt, Elin de Meij, Aarnout Crucq (trainer/coach)

door | 23 nov 2021

Dit zijn onze team-sponsoren

Alle teams

Fortis F2

Fortis F2

Wij zijn Fortis F2. vlnr: Indah Boonstra (trainer/coach), Isanne Zwartepoorte, Nikki Dijkstra, Lewis Crucq, Faya Rissema, Jill Sleijpen, Meike Meijers (trainer/coach)

Fortis F1

Fortis F1

Wij zijn Fortis F1. vlnr: Lucas Mol (trainer/coach), Bowie Dellebeke, Aukje Nijsse, Naomi Bebelaar, Boaz Poelman, Demi Noya, Fien Eversdijk, Kim Baas (trainer/coach)

Fortis E4

Fortis E4

Wij zijn Fortis E4. vlnr: Deliana Cannoo (trainer/coach), Noortje Janse, Demi Bor, Aylin Kurt, Benthe Meijer, Robin Ebert, Menno de Zwart en Ilana Noordenbos (trainer/coach)

Fortis E3

Fortis E3

Wij zijn Fortis E3. vlnr: Jesse Walraven, Noa Prior, Noëmie de Keuning, Vayenne Geldof, Ryan de Nooyer, Vera den Boer en Bibia Wouters (trainers/coaches) Ontbrekend op deze foto: Siem Hoekstra

Fortis E2

Fortis E2

Wij zijn Fortis E2. vlnr: Danitsja Wouters (trainer/coach) Nina Crucq, Daniël Viergever, Joeri Steketee, Rowena Luitwieler en Lina Sielk (trainer/coach)

Fortis E1

Fortis E1

Wij zijn Fortis E1. vlnr: Noor Wisse (trainer/coach), Tessa de Vries, Veerle Stroosnijder, Max Poppe, Freek Goedhart, Raoul Poelman, Lars Jumelet (trainer/coach)

Fortis D3

Fortis D3

Wij zijn Fortis D3. vlnr: Renata Arendse- Bebelaar (trainer/coach), Rico Geertse, Luuk Debbaut, Fenna Claassen, Tessa de Bruin, Mara Boonstra, Billie kee Verhulst, Ryan Arendse, Owen Goedbloed en Leonard Geertse (trainer/coach) Ontbrekend op deze foto: Ivana...

Fortis D2

Fortis D2

Wij zijn Fortis D2. vlnr: Ricardo Lenos (trainer/coach), Fleur de Vos, Silvan van der Hoek, Mira van den Hooven, Siem Kramer, Bas Ovaa, Kyan van Amen, Malou Stroosnijder, Ronald den Hoed (trainer/coach)

Fortis D1

Fortis D1

Wij zijn Fortis D1: vlnr: Chaim Koole (trainers/coach), Fenna van de Berg, Sem Dijkstra, Lotte Sturm, Deano van de Voorde, Seth van den Driest, Sven Koole,  Jennah Kapel, Lucas Kempees, Lizzy Walraven en Thomas Siahaya (trainer/coach)

Fortis C2

Fortis C2

Wij zijn Fortis C2. vlnr: Jacco Poelman (trainer/coach), Anna de Vos, Milou Coster, Evi Joosse, Jasper Mors, Rex Poppe, Valentijn Hallo, Nikki de Bruin, Esmee Zwier, Jaco den Boer (trainer/coach)Ontbrekend op deze foto: Melle Kramer

Fortis B2

Fortis B2

Wij zijn Fortis B2. vlnr: Rudi Noordenbos (trainer/coach), Susanne Lijzenga, Sem de Groote, Merel Zwigtman, Roan Dekker, Sanne vd Hoek, Joppe de Landmeter, Nina Rison, Thijs Huisen, Ilana Noordenbos, Linda Bostelaar en Shevaun Braam (trainer/coach)

Fortis B1

Fortis B1

Wij zijn Fortis B1. vlnr: Tim Crucq (trainer/coach), Milan Debbaut, Cyril Mol, Indah Boonstra, Marit Wolff, Merel Boonman, Tess Dellebeke, Rosalie den Hollander, Daan van der Vaart, Jari Baas, Damon Geersdaele en Hans de Meij (trainer/coach)

Fortis A2

Fortis A2

Wij zijn Fortis A2. vlnr: Colin Paulusse (trainer/coach), Rowan van Hoorn, Jari van den Hooven, Liza Zwier, Vera den Boer, Yi Zhen Harten, Meike Meijers, Zoë de Kok, Lucas Meesen, Wessel van Hoorn, Timo van der Linde, Naäman Matitaputty (trainer coach) Ontbrekend op...

Fortis A1

Fortis A1

Wij zijn Fortis A1. vlnr: Corne Kapaan (trainer/coach), Lasha Papunashvili, Bart Huissen, Femke Kapaan, Lune Swiers, Annick Meijers, Sarah Louws, Floor de Meij, Finn van Lomwel, Roan Cannoo, Giorgi Papunashvili, Joyce Schoonaard (trainer/coach)

Fortis 5

Fortis 5

Wij zijn Fortis 5. vlnr: Ivan Hintzen (trainer/coach), Remco Verdaasdonk, Lisanne Eerland, Nanda de Leeuwen, Danitsja Wouters, Niels Vader, Bart de Zwart, Kees Sturm, Harmen Achterhuis, Tobi Wouters

Fortis 4

Fortis 4

Wij zijn Fortis 4. vlnr: Ricardo Lenos, Tom Kats, Elze Dijkstra-Blankenburgh, Kirsten van Lomwel, Rafaella Reijnierse, Denise Meulbroek, Lyla Brouwer, Cheriny Walraven, Stefan de Nooijer (trainer/coach), Arnold Barentsen, Colin Paulusse, Jelmer Eerland

Fortis 3

Fortis 3

Wij zijn Fortis 3. vlnr: Joke Bosma (trainer/coach), Marit de Meij, Marco Polfliet, Sophie Kuiten, Kelly Meliefste, Daphne Meliefste, Kirsten van Lomwel, Elmar Gabrielse, Naaman Matitaputty, Erwin Wouters, Lars Jumelet, Leonard Debbaut (trainer/coach)

Fortis 2

Fortis 2

Wij zijn Fortis 2. vlnr: Pascal Koppejan (trainer/coach), Naomi Crucq, Lucas Mol, Kim Baas, Rens van den Driest, Shevaun Braam, Ole Schoe, Deliana Cannoo, Wouter van Rosevelt, Noa Kooiman, Maurice van der Have, Jacqueline Polfliet (trainer/coach), Jordy Sleijpen

Fortis 1

Fortis 1

Wij zijn Fortis 1. vlnr: Tim Crucq, Remco Crucq, Rowena de Pagter, Mayella Kuizenga,Bibia Wouters (teambegeleider), Joyce Schoonaard, Noor Wisse, Milo van der Meulen, Niels de Rijke

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug