Met ingang van woensdag 26 januari zijn de maatregelen in de strijd tegen verspreiding van het coronavirus verder versoepeld. Voor de korfbal betekent dit dat de competitie voor het breedtekorfbal op zaterdag 29 januari wordt hervat. Het wedstrijdkorfbal start een week later op zaterdag 5 februari.

Stel je op de hoogte van de coronaregels.

Ga jij zaterdag een wedstrijd spelen, coachen, fluiten of kijken, lees dan de coronaregels die voor jou gelden en kom niet voor een verrassing te staan.

De belangrijkste coronaregels

  • Op zaterdagen worden spelers en toeschouwers vanaf 18 jaar gecontroleerd op CTB en ID door een professioneel beveiligingsbedrijf. De controle vindt plaats bij de ingang van de sporthal. Als CTB en ID  akkoord zijn, wordt er een stempel verstrekt dat geldig is voor sporthal én sportkantine. 
  • De publieke tribune is tijdens wedstrijden open tot 22:00 uur.
  • Bij het betreden van de sporthal is een mondkapje vanaf 13 jaar verplicht. Het mondkapje mag pas afgezet worden zodra een zitplaats op de tribune is ingenomen.
  • Op de publieke tribune is het verplicht 1,5m afstand van elkaar te houden, mits men familie van elkaar is. Staplaatsen zijn op de tribune niet toegestaan.

Lees hier het volledige coronaprotocol van 26 januari.

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug