Zowel op het veld als in de zaal heeft Fortis 2 in de reserve 1e klasse de afgelopen 6 jaar voor de bovenste plaatsen gespeeld en tot op het laatst meegedaan voor het kampioenschap. Vaak lukte dat laatste stapje net niet en werd er één of twee wedstrijden voor het einde van de competitie verloren, waardoor die droom in duigen viel.

Winst op directe concurrent

Gisteren was dat echter niet het geval en liet Fortis 2 in de laatste thuiswedstrijd tegen Oranje Wit 3 (de directe concurrent ook nog voor het kampioenschap) van het begin van de wedstrijd zien, dat er maar één ploeg was die terecht aanspraak maakte op het kampioenschap in de reserve 1e klasse (en promotie naar de reserve overgangsklasse).

Met veel inzet/gedrevenheid en scherpte in de afronding werd Oranje Wit 3 aan de kant gezet. En kon er na afloop eindelijk getoast worden hierop (incl.  een tondeuse voor een nieuwe trainerscoup).

Kroon op het werk

Een mooi verdiend resultaat, de kroon op het werk en passend bij het afscheid nemen van een aantal spelers/trainer en een uitdaging voor de volgend seizoen voor het tweede om in de reserve overgangsklasse te gaan spelen !

Als bestuur zijn we hier heel blij mee. Nogmaals gefeliciteerd Shevaun, Deliana, Naomi, Rens, Pascal, Veronique, Noa, Lucas, Rowena, Jacqueline, Wouter, Ole en Jordy met deze prestatie als ploeg.

Namens het bestuur, Jacco de Meij TC-senioren

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug