Mis niets!

Schrijf je in voor de Fortis Korfbal Nieuws Update en mis niets! Elke dinsdagmiddag krijg je een e- mail met daarin de laatste nieuwsberichten. Vul onderstaand formulier in en we houden je helemaal op de hoogte!

* indicates requiredIk ben

Fortis Marketing en Communicatie gebruikt de gegevens die je op dit formulier invult om contact met je op te nemen en om updates aan te bieden. Laat ons weten dat je via e-mail op de hoogte wil blijven door het vakje aan te kruisen/klikken.


Het abonnement op onze nieuwsbrief kun je op elk moment opzeggen. Dit doe je door te klikken op de link die wij in elke nieuwsbrief vermelden. Of door met ons contact op te nemen via nieuwsbrief@fortiskorfbal.nl.

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de gegevens die je naar ons stuurt. De gegevens die je hebt ingevuld, worden versleuteld (en dus veilig) verzonden. Meer over hoe wij omgaan met jouw privacy, lees je in ons Privacy Statement op FortisKorfbal.nl.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug