Kledingshop buiten gebruik!

Misschien hebben jullie al gemerkt dat de link op onze website naar de kledingshop niet meer werkt. Dit komt omdat we aan het wisselen zijn van leverancier, maar de laatste afspraken nog gemaakt moeten worden. Reden hiervoor is dat Vergosport niet langer onze leverancier meer zal zijn.

Tot nader order werkt de webshop dus niet.

Overigens verandert er (nu) niets aan de huislijn (serie Liga 2.0) van onze kleding van Erima.

Mocht je op korte termijn verlegen zitten om korfbalkleding uit onze huislijn dan kun je contact opnemen met Erik’s Intersport in Middelburg. Je kunt natuurlijk ook gewoon de winkel in Middelburg bezoeken. Of eventueel kleding kopen via een andere leverancier.

We hopen hier zo spoedig als mogelijk duidelijkheid over te kunnen geven.

Sander Meijers
commissie Fondswerving

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Ook al zo’n zin in de Kerst? Start de aankomende feestdagen dan in stijl en kom naar het Fortis Kerstgala op zaterdag 23 december! Drankjes, hapjes, lichtjes, de geur van geroosterde marshmellows en uiteraard muziek en feest zijn de ingrediënten van een prachtige...

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

Bij Fortis staat sportplezier en veiligheid voorop! Een positieve sportcultuur draagt enorm bij aan het plezier van elke korfballer, vrijwilliger en ouder binnen onze vereniging. Daarom zetten we hoog in op dit thema en willen we jullie er graag bij betrekken....

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

Hebben jullie het al gehoord? Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten komen naar het Fortis clubhuis! 🎉🏰. En jullie zijn uitgenodigd! 🎁✨ Op woensdagmiddag 29 november hebben we een afspraak met Fortis. Ja, ja, het is een beetje een gekke dag voor Sinterklaas, want zijn...

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Vrijdag 10 november stond de pizza-avond op het programma. Vijfendertig smulpapen hadden zich aangemeld voor een avondje in Italiaanse sferen. Met goed gevulde borrelplanken op de bar en tafels kon de eerste trek gestild worden. Intussen deden het vuur en het hout...

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug