Sponsornieuws!

Bordsponsors

Warmteservice Vlissingen heten we welkom als nieuwe bordsponsor. Zij sponsoren voor vier seizoenen een bord aan het hoofdveld.

Momenteel zijn er diverse nieuwe sponsorborden in de maak, zodat alle open plekken aan het hoofdveld straks bezet zijn. En dat is een unicum! Alle bordsponsoren hartelijk dank!

Balsponsors

Van Ouwerkerk B.V. mogen we voor vier seizoen verwelkomen als balsponsor

Shirtsponsors

Mark King Online gaat voor vier seizoenen de C1 voorzien van shirts. Mark King Online doet dit met co-sponsoren Rijbewijsteam en Boom Zonweringen. Deze sponsoren voorzien ook Fortis B1 van nieuwe inloopshirts. Mark King blijft ook co -sponsor van Fortis 1.

Voor het seizoen 2023 – 2024 zijn alle teams van Fortis voorzien van een shirtsponsor. Ook dat is een unicum in de Fortis historie! 

Dit zijn de shirtsponsors voor het seizoen 2023 – 2024

Fortis 1             De Rijke & van de Meer Verzekeringen HypothekenCo-sponsors PMC in Balans en Mark King
Fortis 2Moore DRV
Fortis 3              R. Willems advies- en tekenburo bouwkunde
Fortis 4               Sonja Boogaard Makelaardij
Fortis 5 Veldsink-Schinkel
Fortis A1Buijs Energy
Fortis A2             Rijschool Tinus
Fortis B1Sportkantine Bar de Belt
Fortis B 2Rijbewijsteam
Fortis C1Mark King Online  (Co-sponsor Rijbewijsteam/Boom Zonweringen)
Fortis C2Mol Keurslager
Fortis C3             Piet Voskamp Fietsspecialist 
Fortis C4             De Notariswinkel
Fortis D1            De Notariswinkel
Fortis D2            Schinkel de Weerd Makelaardij
Fortis E1Signmakers Zeeland
Fortis E2Jumbo de Boeck
Fortis E3Jumbo de Boeck
Fortis F1Jumbo de Boeck
Ministars            Hebbes Wonen & Meer

Voor een aantal teams zijn nieuwe wedstrijdshirts besteld. We hopen dat deze shirts zo snel als mogelijk geleverd worden door Erima. Tot dan, nog heel even geduld!

Samenwerking met Erima en Intersport Erik

Tenslotte hebben we nog nieuws te melden over onze samenwerking met Erima en een nieuwe leverancier voor onze (wedstrijd)kleding.

De samenwerking met Erima is voor 4 jaar verlengd. Nieuw hierbij is dat Intersport Erik in Middelburg de nieuwe leverancier wordt. Intersport Erik komt hiermee in de plaats van Vergosport. De laatste details van de samenwerking moeten nog op papier worden gezet. Als dat gebeurd is, komen we hierop terug. Totdat de laatste details zijn afgesproken, blijft de webshop nog even buiten gebruik. Mocht je dus verlegen zitten om nieuwe korfbalkleding uit onze huislijn, dan kun je vanaf nu contact opnemen met Intersport Erik, of de winkel bezoeken aan de Nieuwe Burg 22-28 in Middelburg.
Vanaf deze plaats willen we Vergosport hartelijk danken voor de jarenlange samenwerking als leverancier en sponsor!

De sponsorcommissie, Sander Meijers en Wim Geertse

Fortis Ouderbijeenkomst 26 augustus 2024

Fortis Ouderbijeenkomst 26 augustus 2024

Voor álle ouders van spelers die in de jeugd bij Fortis korfballen! Speelt jouw kind bij Fortis in een jeugdteam? Dan nodigen we je van harte uit voor de Fortis Ouderbijeenkomst op maandag 26 augustus 2024. Je hoort hier alles wat je als ouder van een jeugdlid moet...

Terugblik JAV 19 juni 2024

Terugblik JAV 19 juni 2024

Op 19 juni vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Fortis plaats. Voor degenen die niet aanwezig waren, volgt hieronder een korte terugblik. Bijzondere avondVoorzitter Ad opende de vergadering en benadrukte dat het een bijzondere avond was. We namen afscheid...

Dit was het jeugdkamp Fortis 2024 (aftermovie)

Dit was het jeugdkamp Fortis 2024 (aftermovie)

Na de vloeiend verlopen voorbereidingen van onze zeskoppige kampcommissie - we hebben ondertussen flink wat ervaring - gingen we vrijdag 21 juni dan eindelijk op kamp. Dit jaar in Loppem, op een prachtige kamplocatie in de bossen van België. De locatie moesten we...

Op de valreep een bericht van de Sponsorcommissie!

Op de valreep een bericht van de Sponsorcommissie!

Van de Commissie Fondswerving Nog net voor het einde van het seizoen op 31 juli 2024 nog een bericht vanuit de sponsorcommissie: Sponsornieuws In het nieuwe seizoen 2024-2025 komt er een A3 ploeg bij. We hebben een nieuwe shirtsponsor gevonden: Promopolitan. Dit...

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug