Sponsornieuws!

Bordsponsors

Warmteservice Vlissingen heten we welkom als nieuwe bordsponsor. Zij sponsoren voor vier seizoenen een bord aan het hoofdveld.

Momenteel zijn er diverse nieuwe sponsorborden in de maak, zodat alle open plekken aan het hoofdveld straks bezet zijn. En dat is een unicum! Alle bordsponsoren hartelijk dank!

Balsponsors

Van Ouwerkerk B.V. mogen we voor vier seizoen verwelkomen als balsponsor

Shirtsponsors

Mark King Online gaat voor vier seizoenen de C1 voorzien van shirts. Mark King Online doet dit met co-sponsoren Rijbewijsteam en Boom Zonweringen. Deze sponsoren voorzien ook Fortis B1 van nieuwe inloopshirts. Mark King blijft ook co -sponsor van Fortis 1.

Voor het seizoen 2023 – 2024 zijn alle teams van Fortis voorzien van een shirtsponsor. Ook dat is een unicum in de Fortis historie! 

Dit zijn de shirtsponsors voor het seizoen 2023 – 2024

Fortis 1             De Rijke & van de Meer Verzekeringen HypothekenCo-sponsors PMC in Balans en Mark King
Fortis 2Moore DRV
Fortis 3              R. Willems advies- en tekenburo bouwkunde
Fortis 4               Sonja Boogaard Makelaardij
Fortis 5 Veldsink-Schinkel
Fortis A1Buijs Energy
Fortis A2             Rijschool Tinus
Fortis B1Sportkantine Bar de Belt
Fortis B 2Rijbewijsteam
Fortis C1Mark King Online  (Co-sponsor Rijbewijsteam/Boom Zonweringen)
Fortis C2Mol Keurslager
Fortis C3             Piet Voskamp Fietsspecialist 
Fortis C4             De Notariswinkel
Fortis D1            De Notariswinkel
Fortis D2            Schinkel de Weerd Makelaardij
Fortis E1Signmakers Zeeland
Fortis E2Jumbo de Boeck
Fortis E3Jumbo de Boeck
Fortis F1Jumbo de Boeck
Ministars            Hebbes Wonen & Meer

Voor een aantal teams zijn nieuwe wedstrijdshirts besteld. We hopen dat deze shirts zo snel als mogelijk geleverd worden door Erima. Tot dan, nog heel even geduld!

Samenwerking met Erima en Intersport Erik

Tenslotte hebben we nog nieuws te melden over onze samenwerking met Erima en een nieuwe leverancier voor onze (wedstrijd)kleding.

De samenwerking met Erima is voor 4 jaar verlengd. Nieuw hierbij is dat Intersport Erik in Middelburg de nieuwe leverancier wordt. Intersport Erik komt hiermee in de plaats van Vergosport. De laatste details van de samenwerking moeten nog op papier worden gezet. Als dat gebeurd is, komen we hierop terug. Totdat de laatste details zijn afgesproken, blijft de webshop nog even buiten gebruik. Mocht je dus verlegen zitten om nieuwe korfbalkleding uit onze huislijn, dan kun je vanaf nu contact opnemen met Intersport Erik, of de winkel bezoeken aan de Nieuwe Burg 22-28 in Middelburg.
Vanaf deze plaats willen we Vergosport hartelijk danken voor de jarenlange samenwerking als leverancier en sponsor!

De sponsorcommissie, Sander Meijers en Wim Geertse

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Ook al zo’n zin in de Kerst? Start de aankomende feestdagen dan in stijl en kom naar het Fortis Kerstgala op zaterdag 23 december! Drankjes, hapjes, lichtjes, de geur van geroosterde marshmellows en uiteraard muziek en feest zijn de ingrediënten van een prachtige...

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

Bij Fortis staat sportplezier en veiligheid voorop! Een positieve sportcultuur draagt enorm bij aan het plezier van elke korfballer, vrijwilliger en ouder binnen onze vereniging. Daarom zetten we hoog in op dit thema en willen we jullie er graag bij betrekken....

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

Hebben jullie het al gehoord? Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten komen naar het Fortis clubhuis! 🎉🏰. En jullie zijn uitgenodigd! 🎁✨ Op woensdagmiddag 29 november hebben we een afspraak met Fortis. Ja, ja, het is een beetje een gekke dag voor Sinterklaas, want zijn...

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Vrijdag 10 november stond de pizza-avond op het programma. Vijfendertig smulpapen hadden zich aangemeld voor een avondje in Italiaanse sferen. Met goed gevulde borrelplanken op de bar en tafels kon de eerste trek gestild worden. Intussen deden het vuur en het hout...

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug