De Fortis-ouder-info-app!

Wat is het?

De appgroep waarin allerlei informatie voor ouders van jeugdploegen wordt gedeeld. Per team is er één info-ouder die deze berichten door deelt in de teamapps.

Waarom is de app er?

Trainers wordt vaak gevraagd om berichten vanuit de vereniging te delen in hun team en/of ouder appgroepen. Bijvoorbeeld over activiteiten voor de jeugd, bakacties, oplopen, lotenacties, enz. 

Om trainers niet te belasten met het doorgeven van verenigingsinformatie, hebben wij dit jaar deze nieuwe appgroep opgestart. Komt er een nieuw bericht binnen in deze info-appgroep dan is het de bedoeling dat het bericht in de appgroep van het team gedeeld wordt door de info-ouder die in de info-app groep zit. 

Oproep

Deze taak is gemakkelijk vanuit huis uit te voeren. Van veel teams hebben wij al een naam en een telefoonnummer van deze ouders mogen ontvangen. We hopen de komende weken de ouder-info-app compleet te maken, dus mocht er binnen het team van uw kind nog niemand zijn aangemeld, dan kunt u zich aanmelden bij de trainer.

Informatie delen?

Algemene informatie is natuurlijk altijd te vinden op de Fortis website, nieuwsbrief, FB en Instagram. De ouder-info-app is een aanvulling hierop, voor gerichte informatie bestemd voor de ouders van jeugdploegen. 

Mocht je als commissielid graag toegevoegd worden aan de appgroep om informatie te delen over bijvoorbeeld evenementen dan kun je je hiervoor aanmelden bij Joska Dellebeke-Oppe.


Namens de TCJeugd, Joska Dellebeke-Oppe

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Ook al zo’n zin in de Kerst? Start de aankomende feestdagen dan in stijl en kom naar het Fortis Kerstgala op zaterdag 23 december! Drankjes, hapjes, lichtjes, de geur van geroosterde marshmellows en uiteraard muziek en feest zijn de ingrediënten van een prachtige...

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

Bij Fortis staat sportplezier en veiligheid voorop! Een positieve sportcultuur draagt enorm bij aan het plezier van elke korfballer, vrijwilliger en ouder binnen onze vereniging. Daarom zetten we hoog in op dit thema en willen we jullie er graag bij betrekken....

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

Hebben jullie het al gehoord? Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten komen naar het Fortis clubhuis! 🎉🏰. En jullie zijn uitgenodigd! 🎁✨ Op woensdagmiddag 29 november hebben we een afspraak met Fortis. Ja, ja, het is een beetje een gekke dag voor Sinterklaas, want zijn...

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Vrijdag 10 november stond de pizza-avond op het programma. Vijfendertig smulpapen hadden zich aangemeld voor een avondje in Italiaanse sferen. Met goed gevulde borrelplanken op de bar en tafels kon de eerste trek gestild worden. Intussen deden het vuur en het hout...

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug