Vrijdag 10 november stond de pizza-avond op het programma. Vijfendertig smulpapen hadden zich aangemeld voor een avondje in Italiaanse sferen. Met goed gevulde borrelplanken op de bar en tafels kon de eerste trek gestild worden. Intussen deden het vuur en het hout waarvoor ze samengebracht waren. Lekker de temperatuur de hoogte injagen in de pizzaovens, die vanuit België naar Souburg waren gebracht. Een idee voor de Zeeuwse cateraars wellicht om deze hier ook te gaan verhuren?
Heerlijk geurende pizza’s
De eerste pizza kon al spoedig de oven in en een halve minuut later kon de conclusie getrokken worden dat het daarbinnen wel erg heet was. Even wachten nog, maar al gauw kwamen de pizza’s heerlijk geurend uit de oven. Speciale dank aan Ole, die z’n oude professie weer met verve had opgepakt. Nadat de pizza’s verorberd waren, was het tijd voor dolce! Vers gemaakte tiramisu van Mamma Mia uit Middelburg en stracciatella ijs vonden gretig aftrek.
Quiz over Italië
Om de avond in stijl af te sluiten kon een quiz over Italië uiteraard niet uitblijven. Ingrid en Werner gingen met de eer en een fles wijn naar huis. Zij hadden zich het best verdiept in de geschiedenis, cultuur, eetgewoontes en sport uit dit prachtige land. Na een korte nazit, er moest immers weer gewoon gekorfbald worden de volgende dag, was het tijd om weer huiswaarts te gaan.
Laatste jubileum event in 2023!
Dit jaar staat er nog één top event op het programma. We sluiten het jubileumjaar met een knaller af en dat wordt het Kerstgala. Verzet al je afspraken, op zaterdag 23 december loop jij er natuurlijk op je ‘paasbest’ bij als we bij Fortis een Kerstfeestje gaan vieren!
Groeten van de EC A’s en Senioren.