Van de Commissie Fondswerving

Voor we het mooie seizoen afsluiten, nog even nieuws vanuit de commissie Fondswerving.

Sponsornieuws

De Rijke & Van der Meer Verzekeringen en Hypotheken heeft voor drie seizoenen bijgetekend als hoofdsponsor. Ook de co-sponsoren, te weten PMC in Balans en Mark King, hebben hun overeenkomsten verlengd. We zijn alle partijen uiteraard zeer dankbaar.

Daarnaast heeft Piet Voskamp Fietsspecialist zijn overeenkomst weer verlengd voor vier seizoenen. Hij zal de komende seizoenen een jeugdploeg van shirts voorzien. De Zeeuwse Verzekeringen heeft ook voor vier seizoenen verlengd, waardoor het reclamebord langs het hoofdveld blijft hangen. Het bord van Damen blijft eveneens weer een jaar hangen langs het hoofdveld.

Loodgietersbedrijf Dellebeke heeft voor vier seizoenen verlengd en er is een nieuw bord in de maak, dat straks een mooie plek krijgt op het scorebord van ons hoofdveld. Schutte Cleaning gaat voor vier seizoenen twee jeugdploegjes voorzien van wedstrijdshirts.

We zijn ook een samenwerking aangegaan met Qui-Vive voor vier seizoenen. Wij plaatsen een reclamebord langs het hoofdveld en in ruil daarvoor stellen zij elk seizoen een mooi bedrag beschikbaar voor materialen.

Signmakers Zeeland zal met ingang van het nieuwe seizoen het tassenhok een mooier aanzicht geven. Het tassenhok zal worden voorzien van een buizenframe met daarin een spandoek, waarmee bezoekers welkom worden geheten bij Korfbalvereniging Fortis.

Helaas gaat de Notariswinkel ons na vele jaren trouwe sponsoring verlaten. De Notariswinkel voorzag twee jeugdploegen al lange tijd van wedstrijdshirts. Marianne, bedankt namens de jeugdploegen, het bestuur en de commissie Fondswerving voor de jarenlange en goede samenwerking. Geniet van uw pensioen.

Een mooi resultaat, zoals jullie kunnen zien. Wij willen alle sponsoren bedanken voor hun onmisbare steun en hopen op een goede en mooie samenwerking. Wisten jullie dat wij bijna 80 sponsoren hebben die de vereniging een warm hart toedragen? Dit varieert van shirtsponsor, reclamebordsponsor, balsponsor, schoolkorfbalsponsor, enzovoort. Wij willen daarom alle sponsoren bedanken voor hun steun in het afgelopen jaar en hopen nog lang op uw steun te mogen rekenen.

Verder is de commissie weer volop bezig om sponsoren te benaderen voor ons jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi, dat plaats zal vinden op 25 september 2024.

Versterking commissie Fondswerving

Zoals jullie weten stopt Sander na de ledenvergadering van 19 juni 2024 met zijn bestuurstaken en zal hij ook de commissie Fondswerving verlaten. De commissie Fondswerving is samen met de vrijwilligerscoördinatie dringend op zoek naar versterking.

Zelf (Wim) ben ik al sinds 2008 actief in deze commissie en heb het nog steeds naar mijn zin. Onze sponsoren blijven ons trouw en vaak mag ik nieuwe sponsoren verwelkomen. Wil je weten wat het inhoudt, neem dan even contact met mij op via fondswerving@fortiskorfbal.nl. Aarzel niet, meld je aan en kom er gezellig bij.

Help ons! Ouders/spelers: Vraag eens aan je werkgever of hij of zij Korfbalvereniging Fortis wil sponsoren. Wie weet wil je werkgever wel shirtsponsor (mits er een plek vrij is), inloopshirtsponsor, trainingspakkensponsor, tassensponsor, reclamebordsponsor of balsponsor worden. Wil je werkgever ons sponsoren of ken je iemand anders, mail dan naar fondswerving@fortiskorfbal.nl. De commissie Fondswerving neemt dan contact op om het een en ander te bespreken.

Kijk ook op onze website en koop bij onze sponsoren!

Namens de commissie Fondswerving,

Sander Meijers en Wim Geertse

door | jun 11, 2024 | Fortis Nieuws | 0 Reacties

Woensdag 6 juli Nederland – Engeland in het clubhuis!

Woensdag 6 juli Nederland – Engeland in het clubhuis!

Het is gelukt! Voor het eerst sinds 20 jaar staan we weer in de halve finale van een EK. Nu wacht Engeland als laatste horde voor de finale. Gaat het lukken? De wedstrijd begint om 21.00 uur en hopelijk gaan we die weer met heel veel supporters bekijken. Het clubhuis...

Terugblik JAV 19 juni 2024

Terugblik JAV 19 juni 2024

Op 19 juni vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Fortis plaats. Voor degenen die niet aanwezig waren, volgt hieronder een korte terugblik. Bijzondere avondVoorzitter Ad opende de vergadering en benadrukte dat het een bijzondere avond was. We namen afscheid...

Dit was het jeugdkamp Fortis 2024 (aftermovie)

Dit was het jeugdkamp Fortis 2024 (aftermovie)

Na de vloeiend verlopen voorbereidingen van onze zeskoppige kampcommissie - we hebben ondertussen flink wat ervaring - gingen we vrijdag 21 juni dan eindelijk op kamp. Dit jaar in Loppem, op een prachtige kamplocatie in de bossen van België. De locatie moesten we...

Op de valreep een bericht van de Sponsorcommissie!

Op de valreep een bericht van de Sponsorcommissie!

Van de Commissie Fondswerving Nog net voor het einde van het seizoen op 31 juli 2024 nog een bericht vanuit de sponsorcommissie: Sponsornieuws In het nieuwe seizoen 2024-2025 komt er een A3 ploeg bij. We hebben een nieuwe shirtsponsor gevonden: Promopolitan. Dit...

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug