Ben je tussen de 16-27 jaar? Word Next Generation Korfbaltrainer!

Ben jij klaar voor een uitdaging?

Als je tussen de 16 en 27 jaar bent, dan biedt deelname aan het Next Generation Korfbaltrainers #MDT-traject jou de kans waardevolle vaardigheden te ontwikkelen en een directe impact te maken binnen onze vereniging. 

Door je in te zetten als jeugdtrainer help je onze jongste team (MiniStars t/m D’s) hun talenten ontdekken en zorg je voor meer gezelligheid en samenhang in de club.

Wat houdt het in?

Je volgt een gratis opleiding van de KNKV, waarin je korfballessen leert geven aan kinderen van 4-12 jaar. Het traject omvat 30 uur, waarin je wordt begeleid door KNKV-professionals en je vaardigheden opdoet die zowel binnen als buiten de sport van pas komen.

Wat levert het jou op?

Bij succesvolle afronding ontvang je een beloningspakket met onder andere Mizuno-schoenen, een KNKV T-shirt en een JBL-box. Bovendien maak je kans op andere gave prijzen! Voor de vereniging betekent jouw inzet dat kinderen nog meer plezier hebben, nog beter leren korfballen en dat we leden kunnen behouden.

Doe mee en maak een verschil!

Investeer in jezelf en in Fortis Korfbal. Meld je nu aan via de site van de KNKV en word een Next Generation Korfbaltrainer!

Heb je vragen hierover, stuur dan een mail direct aan de KNKV: mdt@knkv.nl. Liever even met ons? Dan graag een mail naar tcjeugd@fortiskorfbal.nl.

Woensdag 6 juli Nederland – Engeland in het clubhuis!

Woensdag 6 juli Nederland – Engeland in het clubhuis!

Het is gelukt! Voor het eerst sinds 20 jaar staan we weer in de halve finale van een EK. Nu wacht Engeland als laatste horde voor de finale. Gaat het lukken? De wedstrijd begint om 21.00 uur en hopelijk gaan we die weer met heel veel supporters bekijken. Het clubhuis...

Terugblik JAV 19 juni 2024

Terugblik JAV 19 juni 2024

Op 19 juni vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Fortis plaats. Voor degenen die niet aanwezig waren, volgt hieronder een korte terugblik. Bijzondere avondVoorzitter Ad opende de vergadering en benadrukte dat het een bijzondere avond was. We namen afscheid...

Dit was het jeugdkamp Fortis 2024 (aftermovie)

Dit was het jeugdkamp Fortis 2024 (aftermovie)

Na de vloeiend verlopen voorbereidingen van onze zeskoppige kampcommissie - we hebben ondertussen flink wat ervaring - gingen we vrijdag 21 juni dan eindelijk op kamp. Dit jaar in Loppem, op een prachtige kamplocatie in de bossen van België. De locatie moesten we...

Op de valreep een bericht van de Sponsorcommissie!

Op de valreep een bericht van de Sponsorcommissie!

Van de Commissie Fondswerving Nog net voor het einde van het seizoen op 31 juli 2024 nog een bericht vanuit de sponsorcommissie: Sponsornieuws In het nieuwe seizoen 2024-2025 komt er een A3 ploeg bij. We hebben een nieuwe shirtsponsor gevonden: Promopolitan. Dit...

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug