De TC-senioren wil het korfbalseizoen 2020 -2021 afsluiten met een dubbelschiettoernooi voor senioren en junioren op zaterdagmiddag 19 juni. Aanvang van het toernooi is 15.00 uur en rond 18.00 wordt de finale gespeeld.

Doe jij mee?

Het dubbelschiettoernooi is voor alle spelers van Fortis 1 t/m 6, A1, A2, het rest- en zaalteam, trimgroep, oudersportgroep, en de Fortis scheidsrechters.

Aanmelden

Zoek een partner en verzin een originele teamnaam voor jouw duo/koppel. Meld het duo/koppel aan voor 17 juni via ddellebeke@hotmail.com

Clubhuis en terras zijn open

Het clubhuis en het terras zijn open voor de deelnemers aan het dubbelschiettoernooi en er kunnen consumpties besteld en genuttigd worden. Dit alles wel volgens de geldende coronaregels. Toeschouwers zijn in verband met de huidige coronaregels niet welkom op het sportcomplex in het clubhuis of op het terras. 

Doe mee en meld je snel aan! Tot ziens op 19 juni.

TC-senioren.

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug