Het competitieprogramma voor de 1e helft veld is bekend en is terug te vinden in de KNKV- app.
Deze app is voor iedereen beschikbaar, ook niet spelende leden kunnen hier gebruik van maken. Dit seizoen zal ook het vervoer daarin terug te vinden zijn. Momenteel is het KNKV bezig met een technisch onderhoud aan de app, waardoor het vervoersdeel van de app (nog) niet zichtbaar is. Het overzicht van het competitieprogramma voor de 1e helft veld wat gepubliceerd wordt op de Fortiswebsite, volgt later. Dit wordt momenteel samengesteld.
Het kan dus zijn dat je kort van tevoren weet door wie er gereden moet worden. Mocht je niet kunnen rijden, dan is het verzoek aan de ouders van de jeugdteams dat onderling te regelen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking,

TC- Jeugd

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug