Hoofdsponsor Fortis 1 

Fortis 1 heeft met ingang van het korfbalseizoen 2021 – 2022 De Rijke en Van der Meer Verzekeringen en Hypotheken uit Vlissingen als nieuwe hoofdsponsor. Fortis is blij en trots dat een dergelijk mooi en lokaal bedrijf zich de komende jaren als hoofdsponsor wil binden aan Fortis.

Om dit luister bij te zetten werd voor aanvang van de wedstrijd van Fortis 1 – Albatros 1, in het bijzijn van de sponsors Jan de Rijke en Romke van der Meer, letterlijk ‘de vlag in top gehesen’ van onze nieuwe hoofdsponsor door dhr de Rijke senior. Fortis 1 wordt door Rijke en Van der Meer voorzien van nieuwe wedstrijdshirts, inloopshirts, trainingspakken en tassen. Ook de staf van Fortis 1 is voorzien van mooie kleding.

Co-sponsors Fortis 1

Nieuw is dat er naast de hoofdsponsor, twee co-sponsors op het wedstrijdshirt van Fortis 1 staan. Mark King Online (het Zeeuwse bureau voor onlinestrategie, marketing en web development) en PMC In Balans (praktijken voor Fysiotherapie & Revalidatie in Zeeland en Zuid-Holland) zijn de twee co-sponsors. 

Sponsor Fortis A1

Buijs Energy is met ingang van het korfbalseizoen 2021 – 2022 de nieuwe sponsor van Fortis A1. Fortis A1 en de staf zijn door Buijs Energy voorzien van nieuwe wedstrijdshirts, inloopshirts, trainingspakken en tassen. Voorafgaand aan de wedstrijd Fortis 1 – Oranje wit A2 werden de sponsoren Harry en Marjolijn Buijs (letterlijk) in het zonnetje gezet.

Bloemen voor sponsors Fortis 1 en A1

De prachtige bossen bloemen voor De Rijke en Van der Meer en Buijs Energy werden geschonken door Groenrijk Middelburg. Dank daarvoor.

Nog meer sponsornieuws

En er is nog meer goed sponsornieuws! Fortis heeft de sponsorcontracten kunnen verlengen met:

Deze teams zijn door de sponsors voorzien van nieuwe wedstrijdshirts.

Bedankt voor jullie steun!

Fortis wil hierbij haar sponsors De Rijke en Van der Meer, Mark King Online, PMC In Balans, Buijs Energy, Bar de Belt, Piet Voskamp Fietsspecialist en De Notariswinkel hartelijk danken voor hun steun. Fortis hoopt op een goede samenwerking die voor alle partijen brengt wat men ervan verwacht.

44 Sponsors

Daarnaast wil Fortis in zijn algemeenheid natuurlijk alle sponsoren van de vereniging (44 in totaal!) danken voor hun loyaliteit en steun. 

Namens de sponsorcommissie,

Sander Meijers

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug