Vanaf 25 september vervalt de 1.5 meterregel, maar er gelden nog wel enkele voorwaarden om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Sportkantines worden als horeca gezien en daarom is voor het gebruik van het clubhuis een coronatoegangsbewijs nodig. In november bekijkt het kabinet de situatie opnieuw en bepaalt dan welke maatregelen nog nodig zijn. Zorg dat je op de hoogte bent van het coronaprotocol van Fortis.  

Wat betekent dit voor het clubhuis?

  • Voor wie binnen in het clubhuis wil zitten om een hapje/drankje te nuttigen, zowel staand als zittend, is wel een coronatoegangsbewijs nodig. De coronacheck vindt plaats door de barmedewerkers. De consumptie moet genuttigd worden in het afgezette gedeelte van het clubhuis.
  • Vanaf de leeftijd van 14 jaar vindt een coronacheck plaats.
  • Bij het afhalen van drankjes/hapjes in het clubhuis of aan de bar en het nuttigen daarvan op het terras of op het veld is een coronatoegangsbewijs niet nodig.
  • Voor het gebruik van de toiletten in het clubhuis is geen coronatoegangsbewijs nodig

Om alles in goede banen te leiden is de solidariteit en de medewerking nodig van de leden. 

Wij hopen op jullie begrip en medewerking,

Bestuur en clubhuiscommissie.

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug