Kombifit dat is sporten en gezelligheid. Sinds de start van het nieuwe korfbalseizoen 2021 – 2022 heeft Fortis een Kombifitgroep. De Kombifitgroep komt voort uit de sportgroep ouders. Aangezien deze naam de ‘lading niet meer dekt’ is er gekozen voor Kombifit omdat ook het KNKV deze naam hanteert.

Voor wie is Kombifit ?

KombiFit is gezellig sporten met een gevarieerde groep die bestaat uit mannen en vrouwen van alle leeftijden. Iedereen sport op zijn of haar niveau en blijft daardoor lekker fit. Momenteel telt de Kombifitgroep 10 sporters.

Wat doen wij?

Naast korfbal beoefenen we ook andere sport- en spelactiviteiten. Naast de wekelijkse training organiseren we met de groep geregeld een etentje, thema-avond, hap en trap middag of andere activiteiten. Ook spelen we 1 of 2 keer per jaar wedstrijdjes of een toernooitje tegen andere Kombifit verenigingen. 

Wanneer trainen wij?

De Kombifitgroep traint één keer per week op de maandagavond.

Van 1 november t/m 10 januari van 19:30 – 20:30 uur.

Van 17 januari t/m 28 maart van 20:30 – 21:30 uur.

De maanden april, mei, juni, september en oktober wordt er getraind op het veld.

Waar trainen wij?

Sporthal De Belt (winterperiode)

Fortris korfbalveld (voor- en najaar)

Heb jij interesse?

Doe eens (gratis) mee en kom gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking. 

De contributie van de Kombifitgroep bedraagt € 133,- per seizoen (12 maanden).

Wil jij meer weten over de Kombifitgroep, kom dan langs op de maandagavond of neem contact op met het secretariaat secretariaat@fortiskorfbal.nl

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug