Fortis stelt een nieuw toekomstplan op. De basis van dat plan wordt gevormd door wat jij momenteel vindt van Fortis en hoe onze vereniging erover vier à vijf jaar bij voorkeur uit moet zien. 

Vul de enquête in!

Onze werkgroep wil ideeën en ervaringen van jou en van de leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers ophalen via individuele- en groepsgesprekken. Echter, vanwege de Covid-19 pandemie, zijn fysieke bijeenkomsten (nu) niet mogelijk. Om geen tijd te verliezen, start onze werkgroep daarom met een enquête. Daarin kan jij aangeven hoe jij momenteel Fortis ervaart en wat jij belangrijk vindt voor de toekomst.

In de week van 24 januari krijg jij van Fortis een mail met daarin een link naar de digitale enquête.

Het vervolg op het invullen van de enquête

Fysieke bijeenkomsten staan gepland voor april en mei. Daarbij worden de resultaten van de enquête gebruikt. De planning is het concept toekomstplan te presenteren op de Jaarlijkse Algemene leden Vergadering (JAV) in september 2022. Het definitieve toekomstplan vormt ook de basis voor het invullen van de missie, visie en kernwaarden.

Wens van de werkgroep

Onze werkgroep hoopt op veel input voor het verder doorlopen van het proces dat moet leiden tot een toekomstplan voor Fortis.

Alvast bedankt voor jouw bijdrage daaraan. 

Vriendelijke groeten van de werkgroep, 

Sophie Kuijten, Jorien Buijs, Daphne en Kelly Meliefste, Marco Polfliet, Hans de Meij, Arnold Barentsen, Ad Vos en Maarten van den Driest.

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug