Doe mee en bepaal (mede) de toekomst van Fortis!

Fortis stelt een nieuw toekomstplan op. De basis van dat plan wordt gevormd door wat jij momenteel vindt van Fortis en hoe onze vereniging erover vier à vijf jaar bij voorkeur uit moet zien. 

Vul de enquête in!

Onze werkgroep wil ideeën en ervaringen van jou en van de leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers ophalen via individuele- en groepsgesprekken. Echter, vanwege de Covid-19 pandemie, zijn fysieke bijeenkomsten (nu) niet mogelijk. Om geen tijd te verliezen, start onze werkgroep daarom met een enquête. Daarin kan jij aangeven hoe jij momenteel Fortis ervaart en wat jij belangrijk vindt voor de toekomst.

In de week van 24 januari krijg jij van Fortis een mail met daarin een link naar de digitale enquête.

Het vervolg op het invullen van de enquête

Fysieke bijeenkomsten staan gepland voor april en mei. Daarbij worden de resultaten van de enquête gebruikt. De planning is het concept toekomstplan te presenteren op de Jaarlijkse Algemene leden Vergadering (JAV) in september 2022. Het definitieve toekomstplan vormt ook de basis voor het invullen van de missie, visie en kernwaarden.

Wens van de werkgroep

Onze werkgroep hoopt op veel input voor het verder doorlopen van het proces dat moet leiden tot een toekomstplan voor Fortis.

Alvast bedankt voor jouw bijdrage daaraan. 

Vriendelijke groeten van de werkgroep, 

Sophie Kuijten, Jorien Buijs, Daphne en Kelly Meliefste, Marco Polfliet, Hans de Meij, Arnold Barentsen, Ad Vos en Maarten van den Driest.

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Heb jij zaterdag 15 juni ook al geblokt in jouw agenda? Ja?  Mooi! Want dan is het Fortis Familietoernooi en daar ga jij natuurlijk aan meedoen. Of je komt supporteren. Ook dit jaar hebben we een mooi thema bedacht en dat is ‘Spanje’. Omdat vanwege allerlei...

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Zaterdag 6 april start de voorjaarscompetitie veld seizoen 2023 – 2024. Het KNKV zorgt voor de teamindeling en geeft aan wanneer welke wedstrijd gespeeld moet worden. Aan de verenigingen om scheidsrechters, vervoer naar uitwedstrijden en vertrektijden te regelen. Dat...

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

Met de start van de voorjaarscompetitie op het veld op 6 april, is het tijd om onze bakskills weer te laten schitteren! 🌟 Heb je genoten van al dat lekkers tijdens de najaarscompetitie? Goed nieuws: we gaan gewoon door met onze smakelijke traditie! We hebben gemerkt...

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

07jun19:0020:30Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug