Zoals in de berichtgeving van het KNKV staat vermeld, gaat het breedtekorfbal a.s. zaterdag 29 januari weer van start, waarbij het huidige programma wordt hervat.

Let op!

Het hervatten van de zaalcompetitie op 29 januari geldt voor alle teams, scheidsrechters, zaalwachten en chauffeurs die actief zijn in het breedtekorfbal.

Voorlopig houden we het huidige zaalboek/programma op de website aan!

Misschien word jij dus a.s. zaterdag al in de sporthal verwacht!

Trainers en scheidsrechters

Willen de trainers van de teams met een scheidsrechter van de club, zelf doorgeven aan de scheidsrechter, als er een wedstrijd komt te vervallen. Dan staan de scheidsrechters er niet voor niets. Mocht jij als scheidsrechter niet kunnen fluiten, dan zorg jij zoals gebruikelijk, zelf voor vervanging.

Wedstrijdkorfbal

De start van het wedstrijdkorfbal volgt op zaterdag 5 februari. Door het KNKV worden voor het wedstrijdkorfbal nieuwe poules gevormd. Een aangepast zaalboek zal dan z.s.m. op de website worden geplaatst. 

Wat te doen bij Covid klachten/besmetting

Door de huidige besmettingscijfers kan het lastig worden om alle teams te laten spelen. Voor spelers en ouders van jeugdspelers geldt, communiceer zo snel als mogelijk hierover met de trainers. Het gevolg kan zijn dat niet alle teams kunnen spelen. 

Quarantaineregels

De quarantaine regels zijn ook aangepast. Kinderen van 0-18 jaar hoeven alleen in quarantaine als ze Covidklachten hebben of als ze positief getest zijn op het Covid virus.  

Publiek weer welkom

Publiek is weer welkom, hoe en onder welke voorwaarden, dat wordt voor a.s. zaterdag op de website gepubliceerd. 

Veel plezier!

Eindelijk weer eens voor de punten aan de bak!  Dat zal voor velen een verademing zijn!

Namens de TC-Senioren en de TC-Jeugd,  Joska Dellebeke-Oppe 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug