Van de bestuurstafel met wedstrijden streamen, enquête, oud papier, 25 jaar Fortis en meer…….

Van de bestuurstafel  

Het einde van de coronacrisis is in zicht. De competitie is weer gestart en het clubhuis wordt weer gebruikt voor fysieke bijeenkomsten. Ik vind onze bestuursvergaderingen altijd positief gekleurd, met dank aan mijn medebestuursleden, maar positiever dan bovenstaande is de afgelopen twee jaar een bestuursvergadering niet gestart. Thomas Siahaya schoof aan voor de verkenning om in de nabije toekomst professioneel wedstrijden te streamen. Bij een dergelijk onderwerp draait het altijd om inhoud en geld. Zolang geld niet leidend is, is het een gezonde afweging. Ons bestuur staat positief tegenover het initiatief en hakt na nog twee proefsessies definitief de knoop door. MarCom maakt een voorstel om over te beslissen. Met het streamen is zeker een deel van de investering  (€ 4000) terug te verdienen. Onder meer omdat het streamen (onze) sponsoren meer naamsbekendheid biedt. De kosten zijn overigens niet het belangrijkste vraagpunt voor ons bestuur. Dat ligt in de borging van het gebruik van de apparatuur. Oftewel de continuïteit. Wie ooit fitness apparatuur voor thuis heeft aangeschaft en die nu op zolder staat te verroesten, begrijpt dat vast wel. Wellicht had het onze brainstorm geholpen als we een toekomstvisie hadden gehad. Zoals (hopelijk) bekend, wordt daar aan gewerkt. 

Enquête

De resultaten van de enquête zijn bekend. 52 personen hebben de vragenlijst ingevuld. De projectgroep komt binnenkort bij elkaar om de resultaten te bespreken en het plan van aanpak op te volgen. Jullie horen daar binnenkort meer over. 

Oud papier

Prachtig nieuws voor alle leden die zich inspannen voor het inzamelen van oud papier. De zilvervloot liep recent bij Elze binnen. Gekscherend werd in het bestuur opgemerkt dat het een zegen is dat nog geen nieuw contract met de gemeente Vlissingen is afgesloten. Want stel dat daarin een maximum vergoeding was vastgelegd. Die zou vast geen 15 eurocent per kilo te zijn.

 25-jarig Fortis jubileum

Het overleg met  Marcel van Boven en Ronald den Hoed is doorgeschoven naar één van de volgende bestuursvergaderingen. Marcel was wel aanwezig om een initiatief toe te lichten in het kader van het 25 jarig Fortis jubileum (12 juni 2023). Ik houd dat initiatief geheim, ook al is een dergelijk initiatief net zo snel uitgelekt als de miljoenennota op Prinsjesdag. In plaats van top down een programma ‘opleggen’ aan onze leden, is het plan de leden te bevragen waar zij bij de viering van het jubileum trek in hebben. In de komende periode zal deze uitvraag plaatsvinden. 

Gemeente Vlissingen 

De rekening voor de inhuur van beveiliging over de eerste periode 2022 is ingediend bij de gemeente Vlissingen. Over het eerste deel van 2022 is een subsidiepot beschikbaar. Van de gemeente heeft Fortis een document ontvangen dat inzicht biedt in het beleid voor accommodaties. Daarmee komt Sporthal De Belt als thuishaven voor Fortis steeds dichterbij. En dat bedoel ik toch wel enigszins cynisch. Ik leg dat binnenkort uit. 

  • Fortis is wederom gevraagd een bijdrage te leveren aan de Souburgse sportdag in mei. 
  • Ook moeten zo langzamerhand weer de voorbereidingen starten voor het Fortis schoolkorfbal toernooi (oktober). Prachtige evenementen waarbij het altijd de vraag is ‘hoe deze te bemensen’? 
  • Dat is gelukkig geen vraag voor de bezetting van Fortis 1 voor volgend seizoen. Sjaak en Leonard hebben aangegeven ook volgend jaar beschikbaar te zijn. 

Als ik voorliggend artikel nogmaals nalees, dan constateer ik dat het overwegend positief nieuws is. Is het tij dan echt gekeerd? 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Namens het bestuur, Ad Vos  

door | mrt 8, 2022 | Fortis Nieuws | 0 Reacties

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Heb jij zaterdag 15 juni ook al geblokt in jouw agenda? Ja?  Mooi! Want dan is het Fortis Familietoernooi en daar ga jij natuurlijk aan meedoen. Of je komt supporteren. Ook dit jaar hebben we een mooi thema bedacht en dat is ‘Spanje’. Omdat vanwege allerlei...

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Zaterdag 6 april start de voorjaarscompetitie veld seizoen 2023 – 2024. Het KNKV zorgt voor de teamindeling en geeft aan wanneer welke wedstrijd gespeeld moet worden. Aan de verenigingen om scheidsrechters, vervoer naar uitwedstrijden en vertrektijden te regelen. Dat...

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

Met de start van de voorjaarscompetitie op het veld op 6 april, is het tijd om onze bakskills weer te laten schitteren! 🌟 Heb je genoten van al dat lekkers tijdens de najaarscompetitie? Goed nieuws: we gaan gewoon door met onze smakelijke traditie! We hebben gemerkt...

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

07jun19:0020:30Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug