Blij met jou! De week van de trainer!

Ieder korfbalseizoen zijn er ruim 50 trainers actief bij Fortis.  

Een groep vrijwilligers die zich wekelijks inzet voor de jeugd en senioren van Fortis. Een prestatie van formaat, ga er maar aan staan!

Flexibiliteit en creativiteit!

De zaalcompetitie 2021 – 2022 werd beheerst door het Covid-19 virus. Een periode waarin er veel van de Fortistrainers werd gevergd en er met allerlei overheidsregels rekening gehouden moest worden. Desondanks hebben zij er in deze periode steeds voor gezorgd dat er getraind en gespeeld kon worden wanneer dat mogelijk was. Flexibiliteit en creativiteit waren de ‘toverwoorden’!

Blijk van waardering!

De tweede helft van de veldcompetitie is gestart op 23 april. 

Voordat de tweede helft van start ging, heeft Fortis haar trainers bedankt voor hun wekelijkse inzet, maar vooral ook voor hun flexibiliteit en creativiteit tijdens een zaalcompetitie die gepaard ging met hindernissen. 

De week voorafgaand aan de start van de tweede helft van de veldcompetitie heeft de Technische Commissie uitgeroepen tot de ‘week van de trainer’.

Als blijk van waardering voor hun inzet ontvingen de trainers in deze week een presentje van de Technische Commissie. Geniet ervan, jullie hebben het verdiend! Want, wat zou Fortis zijn zonder trainers!

De Technische Commissie jeugd en senioren

Hmmm lekker, bestel nú jouw paella voor bij het Familietoernooi!

Hmmm lekker, bestel nú jouw paella voor bij het Familietoernooi!

Ben jij na een dagje sporten ook zo hongerig? Dat treft! Omdat het Familietoernooi zich in Spaanse sferen zal afspelen, kan jij je na afloop tegoed doen aan heerlijke portie paella! De verse, huisgemaakte paella met vis en vlees wordt voor ons bereid door MEP4u. Ben...

Dubbelschiettoernooi voor de jeugd!

Dubbelschiettoernooi voor de jeugd!

Voor wie Voor de B, C,D en E jeugd . Wanneer Vrijdag 7 juni D en E jeugd van 18:00 - 19:00 uur. B en C jeugd van 19:00 - 20:00 uur. Waar Fortis korfbalvelden Aanmelden Zoek een partner en verzin een originele teamnaam voor jouw koppel. Meldt het koppel aan voor 5 juni...

Update pilot Fortisapp!

Update pilot Fortisapp!

Op 18 maart 2024 ging de Fortisapp live voor een select aantal Fortisleden. De pilotgroep heeft de afgelopen weken de app uitvoerig getest. In dit bericht lees je een korte statusupdate en hoe we verder gaan.  Fortisapp, waarom ook alweer? Eén van de zes thema’s van...

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

01jun10:3012:30Fortis kangoeroetraining

07jun18:0020:00Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug