Ieder korfbalseizoen zijn er ruim 50 trainers actief bij Fortis.  

Een groep vrijwilligers die zich wekelijks inzet voor de jeugd en senioren van Fortis. Een prestatie van formaat, ga er maar aan staan!

Flexibiliteit en creativiteit!

De zaalcompetitie 2021 – 2022 werd beheerst door het Covid-19 virus. Een periode waarin er veel van de Fortistrainers werd gevergd en er met allerlei overheidsregels rekening gehouden moest worden. Desondanks hebben zij er in deze periode steeds voor gezorgd dat er getraind en gespeeld kon worden wanneer dat mogelijk was. Flexibiliteit en creativiteit waren de ‘toverwoorden’!

Blijk van waardering!

De tweede helft van de veldcompetitie is gestart op 23 april. 

Voordat de tweede helft van start ging, heeft Fortis haar trainers bedankt voor hun wekelijkse inzet, maar vooral ook voor hun flexibiliteit en creativiteit tijdens een zaalcompetitie die gepaard ging met hindernissen. 

De week voorafgaand aan de start van de tweede helft van de veldcompetitie heeft de Technische Commissie uitgeroepen tot de ‘week van de trainer’.

Als blijk van waardering voor hun inzet ontvingen de trainers in deze week een presentje van de Technische Commissie. Geniet ervan, jullie hebben het verdiend! Want, wat zou Fortis zijn zonder trainers!

De Technische Commissie jeugd en senioren

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug