Fortis stelt een nieuw Toekomstplan op. De basis van dat plan wordt gevormd door wat jij momenteel vindt van Fortis en hoe onze vereniging erover vier à vijf jaar bij voorkeur uit moet zien.

Enquête

De eerste fase voor het opstellen van een nieuw toekomstplan voor Fortis was het uitzetten van een enquête onder de leden, ouders/verzorgers en vrijwilligers.

Tweeënvijftig mensen hebben de enquête ingevuld en hun ideeën over en ervaring met Fortis aan ons gegeven. Bedankt voor jouw bijdrage!

Brainstormbijeenkomsten

Als vervolg op de enquête zijn er op maandag 23 en 30 mei twee geslaagde brainstormbijeenkomsten in het clubhuis geweest met leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers. Op beide bijeenkomsten zijn doelen besproken die we over vijf jaar op het gebied van ‘korfbal’ (beleid, structuur en cultuur) en ‘vrijwilligers’ willen behalen. Op deze interactieve en gezellige avonden kwamen veel goede ideeën en doelen naar voren en ook hoe wie die met elkaar kunnen realiseren.

Bedankt!

Kirsten, Denise, Ricardo, Niels, Rowie, Jari, Marco, Ruben, Rudi, Mark, Rob, Elze, Leonard, Renata, Danitsja, Wim, Marcel, Christel, Jessica, Tjeerd, Jos, Remco, Bibia, Naäman, Kees, Wessel, Colin, Ingrid, Maartje, Kristel, Astrid, Quintenise, Jacqueline, Jacco, Sander, Marjolijn, André, Ko, Esther, Aarnout en Peter bedankt voor jullie inbreng op deze bijeenkomsten.

Toekomstplan

De informatie uit de enquête en beide fysieke bijeenkomsten, dient als basis voor het Toekomstplan. De planning is het concept toekomstplan te presenteren op de Jaarlijkse Algemene leden Vergadering (JAV) op 6 juli 2022. 

Vragen?

Heb jij vragen over het Toekomstplan, stuur dan een mail naar marcom@fortiskorfbal.nl

Vriendelijke groeten van de werkgroep. 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug