Fortis Korfbal Teams

Seizoen 2018-2019

Op deze pagina vind je alle teams van onze vereniging. De foto’s zijn gemaakt door Yvonne Dekker. UPDATE: Indeling Jeugdselecties seizoen 2019-2020 en de indelingen van de selecties voor de senioren.

Fortis 1

Wij zijn Fortis 1! > Van links naar rechts: Hans de Meij, Maurice van der Have, Remco Crucq, Kim Baas, Juul van der Linde, Harry Buijs, Mayella Kuizenga, Rowena de Pagter, Peter Crucq, Sem Kooiman en Tim Crucq.
Fortis 1 wordt gesponsord door

IMG Engineering BV is uw partner tijdens het realiseren van projecten wereldwijd. Als gespecialiseerde technische dienstverlener op het gebied van consultancy en detachering ondersteunen wij al jaren lang projectteams binnen de olie- en gasindustrie, (petro)chemie, voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie en power industrie. Persoonlijke betrokkenheid en commitment staan bij ons centraal.

Wij ondersteunen en adviseren onze opdrachtgevers bij de realisatie van projecten op het gebied van Nieuwbouw, Turn Arounds, Modification en Maintenance.

Fortis 2

Wij zijn Fortis 2! > Van links naar rechts: Leonard Debbaut, Myron de Wit, Remy Quist, Laura Meulbroek, Shevaun Braam, Lindy van Schijndel, Ole Schoe, Deliana Cannoo, Rens van den Driest, Sophie Kuiten, Noa Kooiman, Timme Provoost en Marcel Marinisse.
Fortis 2 wordt gesponsord door
VERGO-SPORT is sinds 1994 uitgegroeid tot een begrip in de sportwereld. Door uitgekiende acties, speciale aanbiedingen, uitstekende kwaliteit en concurrerende prijzen kan VERGO-SPORT deze positie behouden. Met een aan de vraag aangepast aanbod kunnen aan alle wensen van binnensport-, buitensport- en bedrijfsverenigingen en u als sporter voldaan worden. Kortom het loont voor u als vereniging/sporter de moeite om met VERGO-SPORT zaken te doen.

Fortis 3

Wij zijn Fortis 3! > Van links naar rechts: Erwin Wouters, Marco Polfliet, Elmar Gabriëlse, Veronique Kapaan, Jacqueline Polfliet, Leonie Hoogesteger, Amber Belfroid, Kim Barentsen, Stefanie Goedbloed, Jamaine Bouterse, Wouter van Rosevelt, Jochem Adriaanse en Patrick Koppejan.
Fortis 3 wordt gesponsord door
WIJ ZIJN DÉ FIETSSPECIALIST IN ZEELAND MET EEN WINKEL VAN RUIM 900M2 FIETSPLEZIER Fietsspecialist Piet Voskamp is al jaren het vertrouwde adres voor de Zeeuwse fietser. Ons pand aan de Stationsstraat te Middelburg staat vol schitterende fietsen en nog veel meer op fietsgebied! Wij ontvangen u graag in onze showroom!

Fortis 4

Wij zijn Fortis 4! > Van links naar rechts: Ricardo Lenos, Sjoerd Louwerse, Joke Bosma- van Eenennaam, Colin Paulusse, Arnold Barentsen, Dagmar Kieboom, Jorien Buijs, Agnetha Meeusen, Rafaella Reijnierse, Lyla Brouwer, Ronald van Overbeeke en Christian de Hondt. Ontbrekend op de foto: Tom Kats en Christy van Schijndel.
Fortis 4 wordt gesponsord door
VERGO-SPORT is sinds 1994 uitgegroeid tot een begrip in de sportwereld. Door uitgekiende acties, speciale aanbiedingen, uitstekende kwaliteit en concurrerende prijzen kan VERGO-SPORT deze positie behouden. Met een aan de vraag aangepast aanbod kunnen aan alle wensen van binnensport-, buitensport- en bedrijfsverenigingen en u als sporter voldaan worden. Kortom het loont voor u als vereniging/sporter de moeite om met VERGO-SPORT zaken te doen.

Fortis 5

Wij zijn Fortis 5! > Van links naar rechts: Lisanne Eerland, Luciën van den Boomgaard, Kees Sturm, Rachelle Peters, Samantha Hendrikse, Tobi Wouters, Rowie Wullaert en Bart de Zwart. Ontbrekend op de foto: Ivan Hintzen (trainer) en Sandra Flipse.
Fortis 5 wordt gesponsord door
Uw financiële wereld kent vele facetten die nauw met elkaar samenhangen. Bij voorkeur geven wij dan ook een advies waarin we alle aspecten van uw financiële situatie betrekken. Zo kijken wij bijvoorbeeld bij het afsluiten van een hypotheek naar de fiscale gevolgen, uw pensioenopbouw, het verzekeringspakket en eventuele lopende leningen. Een goede afstemming op uw persoonlijke situatie en wensen resulteert in lagere maandlasten. Zo voorkomt u overbodige verzekeringen, te hoge rentes en profiteert u optimaal van het belastingvoordeel.

Fortis 6

Wij zijn Fortis 6! > Van links naar rechts: Jelmer Eerland, Naäman Matitaputty, Iris van Brummelen, Niels Vader, Dagmar Kieboom, Nanda de Leeuwen, Danitsja Wouters, Kim Janse, Bibia Wouters, Evy Polvliet, Jeffrey Marinisse, Carla Roskam, Remco Verdaasdonk, Chantal Geertse en Ard van Schagen. Ontbrekend op de foto: Jasper Dehing, Rik Eckhardt, Xanthe Gritter, Denise Meulbroek en Zoë Koelhuis.
Fortis 6 wordt gesponsord door
Huizonline is een landelijk werkende VastgoedPRO makelaar met kantoren door heel Nederland. Wilt u uw huis verkopen? Dat kunt u via ons goed en goedkoop regelen. Wij verkopen uw woning met behulp van uw eigen financieel adviseur. U krijgt de volledige makelaarsdiensten tegen een scherpe prijs. Vanaf € 1.195,00. Daarvoor krijgt u onder andere een professionele fotoreportage, plattegronden op NEN-norm en een meetrapport. Dus wilt u uw woning voordelig, maar wel volledig op Funda te koop zetten? Neem dan contact met ons op! Wij zijn beter dan en goedkoper als Makelaarsland!

Fortis A1

Wij zijn Fortis A1! > Van links naar rechts: Pascal Koppejan, Lars Jumelet, Jorn Piersma, Marit de Meij, Kirsten van Lomwel, Daphne Meliefste, Kelly Meliefste, Marco van Lomwel, Lucas Mol, Tom van den Broeke en Niels de Rijke.
Fortis A1 wordt gesponsord door
De Rijke & Van der Meer geeft u een hypotheekadvies dat haarscherp aansluit op uw persoonlijk wensen en financiële mogelijkheden. Wij zijn niet gebonden aan welke hypotheekverstrekker dan ook; u bent dus verzekerd van een eerlijk, onafhankelijk hypotheekadvies. En heeft u eenmaal een hypotheek afgesloten, dan loont het de moeite om deze regelmatig kritisch te bekijken.

Fortis A2

Wij zijn Fortis A2! > Van links naar rechts: Maarten Buijze, Jasper Louws, Wouter van Rosevelt, Amy de Kok, Isabelle Nieboer, Iris Louwerse, Ruby Stroo, Romy Barentsen, Rafaella Reijnierse, Dylan Noordenbos, Joardy Koole en Chris Hoogesteger.
Fortis A2 wordt gesponsord door
Als je je inschrijft bij Rijschool Tinus, mag je van mij verwachten dat ik mijn uiterste best doe om je zo snel mogelijk naar een positief examenresultaat te leiden. Dit doen we natuurlijk wel in alle rust, zodat je goed voorbereid op weg kunt. Je kunt lessen nemen op de tijd die jou het beste uitkomt: overdag of ’s avonds, aan jou de keuze. Ik zie het als een uitdaging om de rijschool, en dus alle mensen die bij mij op les komen, in goede banen te leiden. We gaan dus samen op weg naar jouw examen.

Fortis B1

Wij zijn Fortis B1! > Van links naar rechts: Leonard Debbaut, Giorgi Papunashvili, Romy de Rijke, Xam Slotboom, Noor Wisse, Annick Meijers, Lune Swiers, Inger de Meij, Finn van Lomwel, Milo van der Meule en Justin Koppejan.
Fortis B1 wordt gesponsord door

Fortis B2

Wij zijn Fortis B2! > Van links naar rechts: Erwin Wouters, Lasha Papunashvili, Cheriny Walraven, Sam Bruisten, Surindy Vermeulen, Bart Huissen, Yi Zhén Harten, Floor de Meij, Femke Kapaan, Roan Cannoo, Rens Treurniet en Colin Paulusse.
Fortis B2 wordt gesponsord door
De Rijke & Van der Meer geeft u een hypotheekadvies dat haarscherp aansluit op uw persoonlijk wensen en financiële mogelijkheden. Wij zijn niet gebonden aan welke hypotheekverstrekker dan ook; u bent dus verzekerd van een eerlijk, onafhankelijk hypotheekadvies. En heeft u eenmaal een hypotheek afgesloten, dan loont het de moeite om deze regelmatig kritisch te bekijken.

Fortis B3

Wij zijn Fortis B3! > Van links naar rechts: Naäman Matitaputty, Xander Joose, Nicky Brasser, Vera den Boer, Timo van der Linde, Anouk Kerkhove, Zoë de Kok, Rosalie Jopse, Isabelle Rison, Fleur Boone, Harmen Achterhuis en Niels Vader.
Fortis B3 wil graag gesponsord worden door jouw bedrijf!
Interesse in sponsoring? Bekijk de mogelijkheden op onze sponsorpagina.

Fortis B4

Wij zijn Fortis B4! > Van links naar rechts: Jelle van der Linde, Meyghan Koole, Fleur de Landmeter, Xavi Holslag, Nikki Schaap, Iris Mertens, Isa Mongen, Noud Vranken, Elmira Rijk, Jochem Adriaanse en Rik Eckhardt.
Fortis B4 wil graag gesponsord worden door jouw bedrijf!
Interesse in sponsoring? Bekijk de mogelijkheden op onze sponsorpagina.

Fortis C1

Wij zijn Fortis C1! > Van links naar rechts: Thomas Siahaya, Susanne Lijzenga, Milan Debbaut, Liza Zwier, Sem Ovaa, Linda Bostelaar, Lucas Meesen, Meike Meijers, Cyril Mol, Sarah Louws, Rowan van Hoorn en Ole Schoe.
Fortis C1 wordt gesponsord door
Sonja Boogaard is gecertificeerd Makelaar/Taxateur onroerende zaken. Het werkgebied is de provincie Zeeland.
In een wirwar aan wet- en regelgeving maakt Sonja u graag wegwijs in de zoektocht naar een nieuwe woning, helpt en bemiddelt bij de verkoop van een bestaande woning of stelt een gedegen en vakkundig taxatierapport op.   “Ik probeer me te verplaatsen in klanten en elke opdracht tot een succes te maken. Want uw succes is ook mijn succes.”

Fortis C2

Wij zijn Fortis C2! > Van links naar rechts: Ricardo Lenos, Merel Zwigtman, Damon van Geersdaele, Merel Boonman, Jari van den Hooven, Senne Kramer, Lois Lievense, Damian Marinisse, Wessel van Hoorn, Sem de Groote, Indah Boonstra en Jaco den Boer.
Fortis C2 wordt gesponsord door
Keurslager Mol in Middelburg staat voor u klaar met een uitgebreid assortiment vlees en vleeswaren. Grotendeels huisgemaakt, vers van het mes en gegarandeerd lekker! Ook voor de barbecue hebben wij alles in huis, of het nu gaat om een compleet verzorgde barbecuepakketten of om een compleet barbecue spektakel. Wij zien u graag terug in onze winkel!

Fortis C3

Wij zijn Fortis C3! > Van links naar rechts: Kristel Boonstra, Amy de Kok, Leonoor Overduin, Lynn Aanen, Levi Duinhouwer, Kane de Nooijer, Tigo Schinkel, Jari Baas, Lina Sielk, Ellis de Snoo, Inger de Meij en Lisanne Eerland. Ontbrekend op de foto: Melissa Hulstein.
Fortis C3 wil graag gesponsord worden door jouw bedrijf!

Interesse in sponsoring? Bekijk de mogelijkheden op onze sponsorpagina.

Fortis D1

Wij zijn Fortis D1! > Van links naar rechts: Esmee Geluk, Marit Wolf, Rosalie den Hollander, Nina Rison, Joppe de Landmeter, Roan Dekker, Sanne van der Hoek, Thijs Huissen, Ilana Noordenbos en Remco Crucq. Ontbrekend op de foto: Noor Wisse.
Fortis D1 wordt gesponsord door
De Notariswinkel is een all-round notariskantoor gevestigd in de winkelstraat van Oost-Souburg. De naamgeving is een zeer bewuste keuze geweest. Wij willen namelijk net zo laagdrempelig zijn als u van een ‘gewone’ winkel gewend bent.

Fortis D2

Wij zijn Fortis C2! > Van links naar rechts: Robert Eerland, Marit de Meij, Elin de Meij, Robin den Hollander, Lynn Arendse, Naomi van Unen, Femke Sturm, Roan van de Voorde, Emie van Rumpt, Niya Zghoudi, Noah van den Driest, Tess Dellebeke en Ellen de Waal.
Fortis D2 wordt gesponsord door
De Notariswinkel is een all-round notariskantoor gevestigd in de winkelstraat van Oost-Souburg. De naamgeving is een zeer bewuste keuze geweest. Wij willen namelijk net zo laagdrempelig zijn als u van een ‘gewone’ winkel gewend bent.

Fortis D3

Wij zijn Fortis D3! > Van links naar rechts: Annick Meijers, Noa Tevel, Ayla van der Meij, Noah Siahaya, Milou Coster, Anouk Bor, Melle Kramer Manuela Schout, Evi Joosse, Anna de Vos, Esmee Zwier en Ronald den Hoed.
Fortis D3 wil graag gesponsord worden door jouw bedrijf!

Interesse in sponsoring? Bekijk de mogelijkheden op onze sponsorpagina.

Fortis E1

Wij zijn Fortis E1! > Van links naar rechts: Kim Baas, Jasper Mors, Elin van Dintel, Nikki de Bruin, Rex Poppe en Veronique Kapaan. Ontbrekend op de foto: Jacqueline Polfliet.
Fortis E1 wordt gesponsord door

Een fietsspeciaalzaak in het hartje van Oost-Souburg. Bij Rijwielhandel Boone heeft u een ruim aanbod aan nieuwe elektrische-,heren-,dames-,kinder- en bmx fietsen.Ook onderdelen en accessoires. Ook kunnen wij u een ruim aanbod aan gebruikte fietsen presenteren. Met uiteenlopende specificaties en prijzen. 

Er is voor elk wat wils, maar u kunt ervan uitgaan dat elke gebruikte fiets vooraf geheel is nagekeken en waar nodig in orde is gemaakt. Zodat deze weer zo goed als nieuw is!

Fortis E2

Wij zijn Fortis E2! > Van links naar rechts: Kim Baas, Mira van den Hooven, Deano van de Voorde, Jennah Kapel, Sem Dijkstra en Veronique Kapaan.
Fortis E2 wordt gesponsord door
“In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel. Bij deze winkel kun je ook terecht voor het afhalen van DHL pakketten en boeken die bij de bibliotheek van Vlissingen zijn gehuurd. Ook beschikt deze winkel over een bezorgservice voor je boodschappen en een OV oplaadpunt. Parkeren is gratis.”

Fortis E3

Wij zijn Fortis E3! > Van links naar rechts: Agnetha Meeusen, Hugo van Vugt , Fleur de Vos, Siem Kramer, Alec van Amen, Lizzy Walraven en Barbera Dissel.
Fortis E3 wordt gesponsord door
“In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel. Bij deze winkel kun je ook terecht voor het afhalen van DHL pakketten en boeken die bij de bibliotheek van Vlissingen zijn gehuurd. Ook beschikt deze winkel over een bezorgservice voor je boodschappen en een OV oplaadpunt. Parkeren is gratis.”

Fortis E4

Wij zijn Fortis E4! > Van links naar rechts: Jorien Buijs, Britt Smet, Cas Schaap, Lotte Sturm en Kyan van Amen
Fortis E4 wordt gesponsord door
“In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel. Bij deze winkel kun je ook terecht voor het afhalen van DHL pakketten en boeken die bij de bibliotheek van Vlissingen zijn gehuurd. Ook beschikt deze winkel over een bezorgservice voor je boodschappen en een OV oplaadpunt. Parkeren is gratis.”

Fortis E5

Wij zijn Fortis E5! > Van links naar rechts: Nilayna van Dalen, Lucas Kempees, Noa Ronde, Silvan van der Hoek, Malou Stroosnijder en Danitsja Wouters.
Fortis E5 wordt gesponsord door
“In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel. Bij deze winkel kun je ook terecht voor het afhalen van DHL pakketten en boeken die bij de bibliotheek van Vlissingen zijn gehuurd. Ook beschikt deze winkel over een bezorgservice voor je boodschappen en een OV oplaadpunt. Parkeren is gratis.”

Fortis E6

Wij zijn Fortis E6! > Van links naar rechts: Esmee de Vries, Matthijs van Splunder, Billie Kee Verhulst, Jens Drijdijk, Senna Ebert en Bibia Wouters. Ontbrekend op de foto: Jelmer Eerland.
Fortis E6 wil graag gesponsord worden door jouw bedrijf!

Interesse in sponsoring? Bekijk de mogelijkheden op onze sponsorpagina.

Fortis F1

Wij zijn Fortis F1! > Van links naar rechts: Chaïm Koole, Luuk Debbaut, Seth van de Driest, Mara Boonstra, Ryan Arendse, Sven Koole, Dana Kooger en Lune Swiers.
Fortis F1 wordt gesponsord door
“In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel. Bij deze winkel kun je ook terecht voor het afhalen van DHL pakketten en boeken die bij de bibliotheek van Vlissingen zijn gehuurd. Ook beschikt deze winkel over een bezorgservice voor je boodschappen en een OV oplaadpunt. Parkeren is gratis.”

Fortis F2

Wij zijn Fortis F2! > Van links naar rechts: Leonard Geertse, Owen Goedbloed, Fenna Claassen, Milano Siben, Ivana Veen en Rico Geertse. Ontbrekend op de foto: Vince Alma
Fortis F2 wordt gesponsord door
“In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel. Bij deze winkel kun je ook terecht voor het afhalen van DHL pakketten en boeken die bij de bibliotheek van Vlissingen zijn gehuurd. Ook beschikt deze winkel over een bezorgservice voor je boodschappen en een OV oplaadpunt. Parkeren is gratis.”

Fortis F3

Wij zijn Fortis F3! > Van links naar rechts: Deliana Cannoo, Max Poppe, Veerle Stroosnijder, Dilara Sahin, Elize Eynthoven, Demi Bor, Freek Goedhard, Indy Poortvliet en Sam Bruisten.
Fortis F3 wil graag gesponsord worden door jouw bedrijf!

Interesse in sponsoring? Bekijk de mogelijkheden op onze sponsorpagina.

Fortis MiniStars

Wij zijn Fortis MiniStars! > Van links naar rechts: Ruby Stroo, Siem Goedhart, Naomi Bebelaar, Sven Kraak, Kim Baas, Benthe Alewijnse, Jill Sleijpen, Esmay Eynthoven, Boaz Poelman en Romy Barentsen.
Fortis MiniStars wil graag gesponsord worden door jouw bedrijf!

Interesse in sponsoring? Bekijk de mogelijkheden op onze sponsorpagina.

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug