De doelstelling van het kledingbeleid is om alle (spelende) leden van Fortis in uniforme (wedstrijd)kleding te presenteren rond en tijdens onze korfbalactiviteiten. Het kledingbeleid draagt hiermee bij aan een herkenbare en professionele uitstraling van Fortis.
In het kledingbeleid worden de regels beschreven hoe we bij Fortis omgaan met onze (wedstrijd)kleding.

Kledingshop

In de bestuursvergadering van 18 mei 2022 is een update van het kledingbeleid vastgesteld. Belangrijkste reden om het kledingbeleid van een update te voorzien, is het feit dat Fortis nu ook een webshop heeft voor de aanschaf van korfbalkleding uit de huislijn van Fortis.
De nieuwe versie van het kledingbeleid is op onze website te vinden onder het submenu Info/Beleidsstukken.

De sponsorcommissie.

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug