De ontwikkeling en scholing van onze trainers stond al even op het verlanglijstje. Zowel van de trainers zelf, als van de TC- jeugd. Na twee maal uitstel i.v.m. corona kon er dit seizoen uiteindelijk toch gestart worden.

KT2-cursus

De KT2-cursus werd door het KNKV aangeboden en Jacqueline Dubbeldam en Sander Roelofs kwamen onze trainers in vier bijeenkomsten informeren en stimuleren. De trainers moesten vooral hard aan het werk, met het voorbereiden van trainingen, het coachen en er werd zelfs afgesloten met een extra clinic. Hierbij zijn de trainers ook begeleid. Alle begeleiders ontzettend bedankt voor jullie inzet. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!

Gefeliciteerd

De TC-jeugd is super trots dat al onze trainers geslaagd zijn voor voor deze cursus en hopen dat zij het geleerde volgend seizoen ook weer kunnen toepassen in hun trainingen! 
Bibia, Danitsja, Deliana, Vera, Colin, Hans, Naäman en Rudi, van harte gefeliciteerd!

Namens de TC-jeugd, Joska Dellebeke 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug