Indeling jeugdteams seizoen 2022 – 2023

Beste jeugdleden, ouders van jeugdleden en jeugdtrainers,

In de afgelopen periode is de Technische Commissie Jeugd (TCJ) bezig geweest met het samenstellen van de selecties voor het seizoen 2022- 2023. We hebben de feedback van jullie en jullie ouders van de afgelopen jaren hierin meegenomen.

Hoe is er ingedeeld

Nieuw dit jaar is dat er voor onze jeugdleden van de A en B categorie een enquête is uitgezet. Om tijdig te weten wat jullie belangrijk vinden en wat jullie ambities en drijfveren zijn. Daarnaast gaan we in gesprek met de trainers. Zij hebben jullie ontwikkelingen het afgelopen seizoen het beste van dichtbij kunnen volgen. Daarnaast kijken ook de coördinatoren mee. We hebben voor de D en C jeugd eerder dit jaar gezamenlijke trainingen georganiseerd, waar alle kinderen uit deze categorie voor komend seizoen aan konden deelnemen. Dat hebben we na de competitie ook voor de A en B jeugd gedaan. Bij de selectieteams en bij oudere jeugdleden wordt er met name ingedeeld op basis van speelsterkte. We houden bij de jongere spelers daar waar mogelijk ook rekening met vriendschappen, de gemiddelde leeftijd moet kloppend zijn en in elk team moeten weer voldoende spelers staan. Daarnaast houden we ook rekening met de speelklassen van het KNKV.

Een hele puzzel

Wederom een hele puzzel. Helaas zijn er toch weer een aantal jeugdleden gestopt, na de datum waarbij er afgemeld kan worden bij het secretariaat. Ook in de enquête werd er nog niet gesproken over stoppen. Dit bracht ons in een lastig pakket. We hebben daardoor één team minder opgegeven voor de competitie en zijn in sommige teams krap bezet. Daardoor is jullie aanwezigheid komend seizoen, erg belangrijk. Niet alle spelers zijn ingedeeld in de categorie waar zijn normaal gesproken (voor hun leeftijd) zouden worden ingedeeld. Zo konden we toch weer de teams compleet maken. Korfballen is een teamsport, we hopen dat iedereen er voor zijn team ook steeds zal zijn. Samen zijn we Fortis en mocht het nodig zijn dat je een ander team helpt, als dat nodig is, dan hopen we dat een ieder daartoe bereid is.

Vragen over de teamindeling

De selecties zijn met zorg samengesteld.

Dat betekent niet dat jij misschien op iets anders gehoopt had.

Mocht je ondanks deze uitleg toch nog vragen hebben over de teamindeling, dan kun je terecht bij de TC- Jeugd. Stuur voor zaterdagavond 2 juli 0.00 uur een mail naar tcjeugd@fortiskorfbal.nl. We sturen je dan zondag een bericht terug met een uitnodiging voor een gesprek op maandagavond 4 juli. De gesprekken vinden plaats in het clubhuis en starten tussen 19.00 en 20.00 uur. 

Het is niet de bedoeling dat je met vragen over de indeling contact op neemt met de trainers !

Nog één vacature

Verder zijn wij enorm trots dat wij voor de jeugdteams weer goede en capabele trainers hebben kunnen vinden. In het schema vind je de teamindeling, met daarbij de trainers en de trainingstijden. Er is nog één vacature die we te vervullen hebben! Mocht je graag trainen willen geven en ben je om wat voor reden niet benaderd, of wil je onze jeugdleden niet in de kou laten staan? Laat het ons dan vooral weten. 

Wij wensen alle trainers veel succes met hun team in het nieuwe seizoen! De jeugdtrainers verzoeken we om een nieuwe groepsapp aan te maken, zodat eventuele afzeggingen in verband met vakanties kunnen worden gedeeld.

Bekijk hier de indeling jeugdteams seizoen 2022 – 2023.

Vriendelijke groet en een héérlijke zomervakantie gewenst, de Technische Commissie Jeugd

Kim, Danitsja, Deliana, Ellen, Renata, Elmar, André en Joska

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Heb jij zaterdag 15 juni ook al geblokt in jouw agenda? Ja?  Mooi! Want dan is het Fortis Familietoernooi en daar ga jij natuurlijk aan meedoen. Of je komt supporteren. Ook dit jaar hebben we een mooi thema bedacht en dat is ‘Spanje’. Omdat vanwege allerlei...

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Zaterdag 6 april start de voorjaarscompetitie veld seizoen 2023 – 2024. Het KNKV zorgt voor de teamindeling en geeft aan wanneer welke wedstrijd gespeeld moet worden. Aan de verenigingen om scheidsrechters, vervoer naar uitwedstrijden en vertrektijden te regelen. Dat...

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

Met de start van de voorjaarscompetitie op het veld op 6 april, is het tijd om onze bakskills weer te laten schitteren! 🌟 Heb je genoten van al dat lekkers tijdens de najaarscompetitie? Goed nieuws: we gaan gewoon door met onze smakelijke traditie! We hebben gemerkt...

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

07jun19:0020:30Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug