In het seizoen 2022-2023, dat onlangs is gestart, mogen we weer een aantal nieuwe sponsoren verwelkomen. 

Nadat we dit seizoen Moore DRVTax@tonIt’s Burger TruckstopArendse Stalinrichting en Strandpaviljoen de Zeebries reeds als sponsor mochten verwelkomen bij Fortis, mogen we nu ook de volgende sponsoren verwelkomen.                                                                       

Nova Verloskundigen Vlissingen https://www.novaverloskundigenvlissingen.nl gaat met ingang van dit seizoen, jaarlijks een bal sponsoren voor het eerste of tweede team. 

Osteopathie Cindy de Nooijer https//www.osteopathie-cindydenooijer.nl gaat met ingang van dit seizoen een reclamebord voor vier seizoenen sponsoren. 

Promopolitan https//www.promopolitan.nl gaat met ingang van dit seizoen een reclamebord voor 4 seizoenen sponsoren. 

OVET BV https//www.ovet.nl gaat met ingang van dit seizoen een reclamebord voor vier seizoenen sponsoren. 

Hebbes Wonen & meer https://www.hebbeswonen.nl heeft al jaren een reclamebord op ons hoofdveld hangen. Zij gaan naast een reclamebord ook de Ministars voorzien van shirtsponsoring.

Neem eens een kijkje op de websites van deze sponsors!

Bedankt voor jullie sponsoring!

Nieuwe sponsoren zijn altijd welkom en daarom is de sponsorcommissie voortdurend actief om nieuwe sponsoren te benaderen om shirtsponsor, reclamebordsponsor of balsponsor van Fortis te worden. Weet jij iemand die onze vereniging wil sponsoren (eventueel je werkgever), mail dan naar: fondswerving@fortiskorbal.nl  De sponsorcommissie neemt dan contact op om het één en ander te bespreken.  

De sponsorcommissie

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug