Glibberen en glijden op de curlingbaan!

Op donderdag 22 december stonden er elf teams met enthousiaste curlers in-spe klaar, om de strijd aan te gaan op de schaatsbaan in Middelburg. Wie wordt de curlingkampioen van Fortis?

Uitdaging!

Onder toeziend oog van het publiek was het een kwestie van de blokken zo dicht mogelijk bij of in de roos te glijden. Er speelden twee teams tegen elkaar en het team dat als eerste twee beurten wist te winnen, had de wedstrijd gewonnen. Het vakkundig weg laten glijden van de blokken was niet altijd even makkelijk en door de gladde ondergrond een hele uitdaging. Het lukte dan ook niet iedereen om recht te blijven staan. Groot was de vreugde als het lukte om een blok in de roos te krijgen, of nog mooier, een blok van de tegenpartij weg te tikken om zelf een mooie uitgangspositie te verkrijgen. 

Fortis curlingkampioen!

Uiteindelijk volgde een spannende finale tussen het team ‘Marleen=wifey’ van Lasha, Giorgi, Bart en Roan en het team ‘3 boys and 1 curl’ van Jelmer, Tom, Jochem en Veronique. Een derde en laatste game moest de beslissing brengen waarin ‘Marleen=wifey’ naar het langste eind gleed en winnaar werd van het eerste Fortis curling kampioenschap. Alsnog van harte!

Een mooie kennismaking met deze leuke activiteit. Dat smaakt naar meer, dus dat krijgt ongetwijfeld volgend jaar een vervolg!

Groeten van de EC

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Ook al zo’n zin in de Kerst? Start de aankomende feestdagen dan in stijl en kom naar het Fortis Kerstgala op zaterdag 23 december! Drankjes, hapjes, lichtjes, de geur van geroosterde marshmellows en uiteraard muziek en feest zijn de ingrediënten van een prachtige...

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

Bij Fortis staat sportplezier en veiligheid voorop! Een positieve sportcultuur draagt enorm bij aan het plezier van elke korfballer, vrijwilliger en ouder binnen onze vereniging. Daarom zetten we hoog in op dit thema en willen we jullie er graag bij betrekken....

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

Hebben jullie het al gehoord? Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten komen naar het Fortis clubhuis! 🎉🏰. En jullie zijn uitgenodigd! 🎁✨ Op woensdagmiddag 29 november hebben we een afspraak met Fortis. Ja, ja, het is een beetje een gekke dag voor Sinterklaas, want zijn...

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Vrijdag 10 november stond de pizza-avond op het programma. Vijfendertig smulpapen hadden zich aangemeld voor een avondje in Italiaanse sferen. Met goed gevulde borrelplanken op de bar en tafels kon de eerste trek gestild worden. Intussen deden het vuur en het hout...

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug