Op donderdag 22 december stonden er elf teams met enthousiaste curlers in-spe klaar, om de strijd aan te gaan op de schaatsbaan in Middelburg. Wie wordt de curlingkampioen van Fortis?

Uitdaging!

Onder toeziend oog van het publiek was het een kwestie van de blokken zo dicht mogelijk bij of in de roos te glijden. Er speelden twee teams tegen elkaar en het team dat als eerste twee beurten wist te winnen, had de wedstrijd gewonnen. Het vakkundig weg laten glijden van de blokken was niet altijd even makkelijk en door de gladde ondergrond een hele uitdaging. Het lukte dan ook niet iedereen om recht te blijven staan. Groot was de vreugde als het lukte om een blok in de roos te krijgen, of nog mooier, een blok van de tegenpartij weg te tikken om zelf een mooie uitgangspositie te verkrijgen. 

Fortis curlingkampioen!

Uiteindelijk volgde een spannende finale tussen het team ‘Marleen=wifey’ van Lasha, Giorgi, Bart en Roan en het team ‘3 boys and 1 curl’ van Jelmer, Tom, Jochem en Veronique. Een derde en laatste game moest de beslissing brengen waarin ‘Marleen=wifey’ naar het langste eind gleed en winnaar werd van het eerste Fortis curling kampioenschap. Alsnog van harte!

Een mooie kennismaking met deze leuke activiteit. Dat smaakt naar meer, dus dat krijgt ongetwijfeld volgend jaar een vervolg!

Groeten van de EC

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug