Fortis 4 kampioen!

Zaterdag 11 maart bekroonde het team van coach Stefan de Nooijer hun inspanningen met het behalen van het kampioenschap in de reserve 3e klas zaal. Fortis 4 heeft tot nu toe een ongeslagen status in de zaalcompetitie. De belangrijkste stap werd een week eerder gezet door directe concurrent Ondo 3 te verslaan en op 5 punten achterstand te zetten. Dit betekende dat met nog 3 wedstrijden te spelen, een overwinning op Atlas 2, het kampioenschap en promotie naar de reserve 2e klas zou opleveren.

Knappe teamprestatie!

Het werd een doelpuntrijke wedstrijd met een klinkende 26-20 overwinning voor Fortis 4. Een knappe teamprestatie van een gemêleerd gezelschap aan spelers (jong en oud, de één met nog een korfbalcarrière in het vooruitzicht de ander aan het afbouwen). Ga er maar eens aan staan!

Gefeliciteerd!

Als bestuur zijn we hier heel blij mee. Stefan, Elze, Rafaëlla, Lyla, Denise, Joska, Marit, Nanda, Jordy, Erwin, Ricardo, Naäman, Arnold en Pascal gefeliciteerd met deze teamprestatie.

Namens het bestuur, Jacco de Meij, TC-senioren

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Ook al zo’n zin in de Kerst? Start de aankomende feestdagen dan in stijl en kom naar het Fortis Kerstgala op zaterdag 23 december! Drankjes, hapjes, lichtjes, de geur van geroosterde marshmellows en uiteraard muziek en feest zijn de ingrediënten van een prachtige...

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

Bij Fortis staat sportplezier en veiligheid voorop! Een positieve sportcultuur draagt enorm bij aan het plezier van elke korfballer, vrijwilliger en ouder binnen onze vereniging. Daarom zetten we hoog in op dit thema en willen we jullie er graag bij betrekken....

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

Hebben jullie het al gehoord? Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten komen naar het Fortis clubhuis! 🎉🏰. En jullie zijn uitgenodigd! 🎁✨ Op woensdagmiddag 29 november hebben we een afspraak met Fortis. Ja, ja, het is een beetje een gekke dag voor Sinterklaas, want zijn...

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Vrijdag 10 november stond de pizza-avond op het programma. Vijfendertig smulpapen hadden zich aangemeld voor een avondje in Italiaanse sferen. Met goed gevulde borrelplanken op de bar en tafels kon de eerste trek gestild worden. Intussen deden het vuur en het hout...

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug