Zaterdag 11 maart bekroonde het team van coach Stefan de Nooijer hun inspanningen met het behalen van het kampioenschap in de reserve 3e klas zaal. Fortis 4 heeft tot nu toe een ongeslagen status in de zaalcompetitie. De belangrijkste stap werd een week eerder gezet door directe concurrent Ondo 3 te verslaan en op 5 punten achterstand te zetten. Dit betekende dat met nog 3 wedstrijden te spelen, een overwinning op Atlas 2, het kampioenschap en promotie naar de reserve 2e klas zou opleveren.

Knappe teamprestatie!

Het werd een doelpuntrijke wedstrijd met een klinkende 26-20 overwinning voor Fortis 4. Een knappe teamprestatie van een gemêleerd gezelschap aan spelers (jong en oud, de één met nog een korfbalcarrière in het vooruitzicht de ander aan het afbouwen). Ga er maar eens aan staan!

Gefeliciteerd!

Als bestuur zijn we hier heel blij mee. Stefan, Elze, Rafaëlla, Lyla, Denise, Joska, Marit, Nanda, Jordy, Erwin, Ricardo, Naäman, Arnold en Pascal gefeliciteerd met deze teamprestatie.

Namens het bestuur, Jacco de Meij, TC-senioren

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug