Onder grote belangstelling werd vrijdagavond 17 maart het programma voor het jubileumweekend gepresenteerd en was er de lancering van het Fortis jubileumbier. 

Presentatie jubileumweekend

We kregen van Robert Eerland, projectleider jubileumweekend, een ‘sneakpreview’ van het programma dat op 16, 17 en 18 juni plaats vindt. Hij presenteerde een spectaculair programma voor de jeugd, (oud)leden, ouders van leden, sponsors en belangstellenden. Een weekend dat Lowland achtige proporties gaat aannemen. In de wandelgangen wordt al over ‘Fortisland’ gesproken.

Lancering jubileumbier

Arnold Barentsen, Marcel van Boven en Tjeerd Dellebeke zijn de initiatiefnemers van het Fortis jubileumbier. Na een voorbereiding van twee jaar konden zij dan eindelijk het Fortisbier presenteren. Na de lancering van het jubileumbier konden de aanwezigen proeven van het bier. De tekst op het etiket liegt er niet om, het is inderdaad een fris, jong en sprankelend biertje.

Jubileumjaar

Naast het feestweekend in juni, zijn er in 2023 veel activiteiten die in het teken staan van het 25-jarig jubileum. Volg Fortis op haar website, Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle (jubileum)activiteiten. Geconcludeerd kan worden dat Fortis met haar 25 jaar, fris, jong en sprankelend is!

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug