Na het kampioenschap van Fortis 4 op zaterdag 11 maart, behaalde op zaterdag 18 maart Fortis 5 het kampioenschap. Een tweede kampioenschap voor een seniorenploeg van Fortis in het zaalseizoen 2022 – 2023. Voor het team van coach Ivan Hintzen was het ook het tweede kampioenschap in dit seizoen. 

Concurrent

De grootste concurrent van Fortis 5 was, net als in de veldcompetitie, Ondo 5. Een tegenstander waar in de uitwedstrijd nipt met 12-13 van werd gewonnen. Zaterdag kwam Ondo op bezoek in de Belt. 

Spanning

De doelpunten waren in de 1e helft op één hand te tellen, gezien de 3-2 ruststand. Kwam dit door de spanning van een kampioenswedstrijd? Kort na rust nam Fortis afstand van Ondo, was de spanning eraf en vielen de doelpunten wat makkelijker. Uiteindelijk werd het een 10-6 overwinning. De punten en het kampioenschap waren binnen!

Klinkende resultaten 

Twee competities gespeeld, twee keer kampioen en tot nu toe maar één wedstrijd verloren. Dat zijn klinkende resultaten en dat belooft wat voor de komende veldcompetitie.

Felicitaties 

Ivan, Cheriny, Danitsja, Daphne, Evy, Rosalie, Rowie, Xanthe, Benno, Colin, Jelmer, Kees, Niels, Toby en Tom, van harte gefeliciteerd met het kampioenschap in de zaalcompetitie en zonder hiermee te veel druk te willen uitvoeren, succes in de komende veldcompetitie.

Namens het bestuur, Jacco de Meij TC-senioren

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug