Na de kampioenschappen van Fortis 4 en 5 werd zaterdag 25 maart Fortis 3 kampioen. Kampioen in de reserve 3eklas en promotie naar de 2e klas was de doelstelling aan de start van de competitie voor het team van coach Joke Bosma. Maar, dan moet het nog wel waargemaakt worden! 

Sprankelend korfbal!

Met de hulp en bevlogenheid van de heren uit trainerspoule (Peter, Robin en Tjeerd) heeft Fortis 3 een knappe reeks wedstrijden neergezet met sprankelend en snel korfbalspel. Korfbal dat een genot was voor de toeschouwers om naar te kijken. Dit alles resulteerde uiteindelijk in één uitnederlaag (19-18) en 12 overwinningen. Per wedstrijd werden er 6 tot 14 doelpunten meer gescoord dan de tegenstander. Kortom een prestatie van formaat. Zaterdag 25 maart werd in de uitwedstrijd tegen OZC 2 met een klinkende 9-20 overwinning het kampioenschap definitief binnengehaald. 

Gefeliciteerd!

Als bestuur zijn we hier dan ook heel blij mee. Daphne, Femke, Kelly, Kirsten, Nanda, Rowena, Bart, Elmar, Lars, Rens, Wouter, Joke, Peter, Robin en Tjeerd van harte gefeliciteerd met deze teamprestatie.

Namens het bestuur, Jacco de Meij TC-senioren

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug