Zaterdag 22 april start de 2e helft van de veldcompetitie seizoen 2022 – 2023. Het KNKV zorgt voor de teamindeling en geeft aan wanneer welke wedstrijd gespeeld moet worden. Aan de verenigingen om scheidsrechters, vervoer naar uitwedstrijden en vertrektijden te regelen. Dat alles moet dan weer tot één programma gemaakt worden. Altijd weer een hele puzzel, maar het is gelukt!

Bewaar dit programma goed en zet in jouw agenda wanneer jij moet spelen, fluiten of als ouder moet rijden voor een uitwedstrijd van jouw kind. 

Wat te doen als jij niet kunt fluiten of rijden!

Kun jij de toegewezen wedstrijd niet fluiten, regel dan zelf vervanging en geef dit door aan Jacco de Meij. Is het niet mogelijk om als ouder te rijden bij een uitwedstrijd van jouw kind, regel dan zelf vervanging en geef dit door aan de trainer. 

Wij rekenen op een ieders medewerking en inzet om er weer een mooie en sportieve competitie van te maken.

Eenieder veel korfbalplezier toegewenst.

Je kunt het programma downloaden via  https://fortiskorfbal.nl/programma/

Wedstrijdsecretariaat wedstrijd- en breedte korfbal senioren en jeugd,

Denise en Laura Meulbroek en Ferry Goedhart.

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug