Nu te downloaden! Programma 2e helft veld senioren en jeugd

Zaterdag 22 april start de 2e helft van de veldcompetitie seizoen 2022 – 2023. Het KNKV zorgt voor de teamindeling en geeft aan wanneer welke wedstrijd gespeeld moet worden. Aan de verenigingen om scheidsrechters, vervoer naar uitwedstrijden en vertrektijden te regelen. Dat alles moet dan weer tot één programma gemaakt worden. Altijd weer een hele puzzel, maar het is gelukt!

Bewaar dit programma goed en zet in jouw agenda wanneer jij moet spelen, fluiten of als ouder moet rijden voor een uitwedstrijd van jouw kind. 

Wat te doen als jij niet kunt fluiten of rijden!

Kun jij de toegewezen wedstrijd niet fluiten, regel dan zelf vervanging en geef dit door aan Jacco de Meij. Is het niet mogelijk om als ouder te rijden bij een uitwedstrijd van jouw kind, regel dan zelf vervanging en geef dit door aan de trainer. 

Wij rekenen op een ieders medewerking en inzet om er weer een mooie en sportieve competitie van te maken.

Eenieder veel korfbalplezier toegewenst.

Je kunt het programma downloaden via  https://fortiskorfbal.nl/programma/

Wedstrijdsecretariaat wedstrijd- en breedte korfbal senioren en jeugd,

Denise en Laura Meulbroek en Ferry Goedhart.

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Ook al zo’n zin in de Kerst? Start de aankomende feestdagen dan in stijl en kom naar het Fortis Kerstgala op zaterdag 23 december! Drankjes, hapjes, lichtjes, de geur van geroosterde marshmellows en uiteraard muziek en feest zijn de ingrediënten van een prachtige...

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

Bij Fortis staat sportplezier en veiligheid voorop! Een positieve sportcultuur draagt enorm bij aan het plezier van elke korfballer, vrijwilliger en ouder binnen onze vereniging. Daarom zetten we hoog in op dit thema en willen we jullie er graag bij betrekken....

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

Hebben jullie het al gehoord? Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten komen naar het Fortis clubhuis! 🎉🏰. En jullie zijn uitgenodigd! 🎁✨ Op woensdagmiddag 29 november hebben we een afspraak met Fortis. Ja, ja, het is een beetje een gekke dag voor Sinterklaas, want zijn...

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Vrijdag 10 november stond de pizza-avond op het programma. Vijfendertig smulpapen hadden zich aangemeld voor een avondje in Italiaanse sferen. Met goed gevulde borrelplanken op de bar en tafels kon de eerste trek gestild worden. Intussen deden het vuur en het hout...

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug