Alles wat je moet weten over het Fortis lidmaatschap!

Als je lid wilt worden van Fortis, dan ga je het lidmaatschap aan voor de duur van (minimaal) een verenigingsjaar. Het lidmaatschap loopt van 1 juni van het ene jaar tot en met 31 mei van het daaropvolgende jaar, wat parallel loopt aan het korfbalseizoen.

Lidmaatschap opzeggen of wijzigen

Als je je lidmaatschap wilt opzeggen of wijzigen, moet je dit schriftelijk doen bij de ledenadministratie via ledenadministratie@fortiskorfbal.nl, minimaal 1 maand voor het einde van het verenigingsjaar (voor 1 mei). Anders blijf je nog een volledig verenigingsjaar lid met hetzelfde type lidmaatschap.

Diverse lidmaatschappen

Fortis biedt verschillende lidmaatschappen voor jeugd en senioren. Naast het actief spelend lidmaatschap zijn er voor senioren vanaf 19 jaar diverse andere mogelijkheden, zoals het zaalteam-lidmaatschap als je alleen wilt trainen en spelen in de zaal. Het restteam-, KombiFit-, of trimgroep-lidmaatschap als je geen zin hebt om wedstrijden te spelen. Het D-lidmaatschap als je helemaal geen zin meer hebt om te korfballen of als je genoodzaakt bent het wat rustiger aan te doen. Ook kun je altijd nog donateur worden.

Meer informatie over de lidmaatschappen en bijbehorende tarieven kun je vinden op de website van Fortis, onder het kopje ‘info’ en dan ‘contributies’. Als je nog vragen hebt over het lidmaatschap, kun je altijd contact opnemen met de ledenadministratie via ledenadministratie@fortiskorfbal.nl.

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Ook al zo’n zin in de Kerst? Start de aankomende feestdagen dan in stijl en kom naar het Fortis Kerstgala op zaterdag 23 december! Drankjes, hapjes, lichtjes, de geur van geroosterde marshmellows en uiteraard muziek en feest zijn de ingrediënten van een prachtige...

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

Bij Fortis staat sportplezier en veiligheid voorop! Een positieve sportcultuur draagt enorm bij aan het plezier van elke korfballer, vrijwilliger en ouder binnen onze vereniging. Daarom zetten we hoog in op dit thema en willen we jullie er graag bij betrekken....

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

Hebben jullie het al gehoord? Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten komen naar het Fortis clubhuis! 🎉🏰. En jullie zijn uitgenodigd! 🎁✨ Op woensdagmiddag 29 november hebben we een afspraak met Fortis. Ja, ja, het is een beetje een gekke dag voor Sinterklaas, want zijn...

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Vrijdag 10 november stond de pizza-avond op het programma. Vijfendertig smulpapen hadden zich aangemeld voor een avondje in Italiaanse sferen. Met goed gevulde borrelplanken op de bar en tafels kon de eerste trek gestild worden. Intussen deden het vuur en het hout...

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug