Als je lid wilt worden van Fortis, dan ga je het lidmaatschap aan voor de duur van (minimaal) een verenigingsjaar. Het lidmaatschap loopt van 1 juni van het ene jaar tot en met 31 mei van het daaropvolgende jaar, wat parallel loopt aan het korfbalseizoen.

Lidmaatschap opzeggen of wijzigen

Als je je lidmaatschap wilt opzeggen of wijzigen, moet je dit schriftelijk doen bij de ledenadministratie via ledenadministratie@fortiskorfbal.nl, minimaal 1 maand voor het einde van het verenigingsjaar (voor 1 mei). Anders blijf je nog een volledig verenigingsjaar lid met hetzelfde type lidmaatschap.

Diverse lidmaatschappen

Fortis biedt verschillende lidmaatschappen voor jeugd en senioren. Naast het actief spelend lidmaatschap zijn er voor senioren vanaf 19 jaar diverse andere mogelijkheden, zoals het zaalteam-lidmaatschap als je alleen wilt trainen en spelen in de zaal. Het restteam-, KombiFit-, of trimgroep-lidmaatschap als je geen zin hebt om wedstrijden te spelen. Het D-lidmaatschap als je helemaal geen zin meer hebt om te korfballen of als je genoodzaakt bent het wat rustiger aan te doen. Ook kun je altijd nog donateur worden.

Meer informatie over de lidmaatschappen en bijbehorende tarieven kun je vinden op de website van Fortis, onder het kopje ‘info’ en dan ‘contributies’. Als je nog vragen hebt over het lidmaatschap, kun je altijd contact opnemen met de ledenadministratie via ledenadministratie@fortiskorfbal.nl.

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug