Wat een geweldig kamp hebben we gehad!

Hebben jullie ook zo genoten?!

Een goed kamp begint altijd met een goede voorbereiding. ‘s Morgens vroeg werd alle bagage ingeladen en ging de kamporganisatie alvast richting Alphen.
Later volgden alle kinderen, die door hun ouders gebracht en gehaald zijn. Ouders bedankt!!!🚙🚗🚚

Vrijdagavond

Bij aankomst was er een broodje knakworst en werden de kampregels doorgesproken! Wat hebben jullie je allemaal super goed gedragen! 💪🏻Nadat de slaapzalen waren ingericht, werd er in de corveeploegen het kennismakingsspel gespeeld. De avond werd afgesloten met spelletjes voor de D’s en E’s en een spokentocht voor de B’s en C’s. Na de spelletjes gingen de D’s en E’s lekker naar bed.
Na de spokentocht kon je naar bed, of nog even in het kamphuis blijven hangen. Nou dat werd een latertje!

Chaoskorfbal!

Zaterdagmorgen arriveerde het herstelde “oppe(r)hoofd” weer. Dus moest iedereen weer op tijd aan de bak. Na het ontbijt (zonder tosti’s) gingen we aan de slag met het chaoskorfbalspel! Het ene team was mega fanatiek, de andere teams moesten eerst nog even wakker worden!! Uiteindelijk werd het reuze spannend!

Helaas regende het wel, dus hadden we een wat langere pauze tussendoor. Waar hier en daar nog even een powernapje werd gedaan! 😴Na de lunch speelden we een wat vochtige highlandgames, met hooi slingeren, boomstam en hoefijzer werpen en meer van dat soort opdrachten. Nat en koud, is bijna iedereen na de derde regenpauze maar gaan douchen.

The Masked Singer en dropping!

Gelukkig werd het droog, zodat we heerlijk konden genieten van de barbeque, met frikandellen, hamburgers en saté! Een komkommertje🥒, tomaatje🍅, salade🥬 of broodje🥖. Weer klaar gemaakt door onze keukenploeg! Na de zoveelste corveebeurt en afwas begon de bonte avond. Dit jaar met The Masked Singer. Geopend werd er door de olifant 🐘 en de hond 🐶. Maar daarna verrasten alle B’s ons met hun optredens. SUPER BEDANKT VOOR JULLIE ORGINELE INZET! 😍Ook mochten de ander ploegen improviseren. Je mocht vooraf een nummer doorgeven. Maar die gingen in de hoge hoed🎩. Waardoor iedereen even moest improviseren.

De C2 won, mede door hun originele kleding! Na de bonte avond werd de disco niet druk bezocht. Het was namelijk lekker droog. Dus werd er gevoetbald, gevolleybald, gehangen en een rondje rond de (pingpong) tafel gedaan. Daarna gingen de auto’s rijden om de C’s en B’s te droppen. Deze chauffeur zag Riel, Poppel en Chaam voorbijkomen. Daarna gingen de jonkies naar bed en begon het wachten. Bij thuiskomst stonden de snacks al te wachten. Wel leuk als je onverwachts op een buurtfeest met 100 man beland, of je om half drie een potje jeu de boules staat te spelen. Deze avond werd het bed door de meeste teams toch echt wat eerder opgezocht. Even een eervolle vermelding voor de C3, zij werden op 5 km gedropt, maar kwamen uiteindelijk op het droppunt van de B’s terecht, op 10 km afstand van het kamphuis! Zij trotseerden landweggetjes, een sproeiende boer, een compleet donker bos en het buurtfeest was helaas net afgelopen.

Houtenspellen en weer naar huis!

Zon🌞dagmorgen begon gelukkig zonnig. Na een heerlijk ontbijt met TOSTI’s, moest er worden opgeruimd. Complete zakken chips, flesjes, snoepzakken, verloren onderbroeken en sokken slingerden rond tussen tassen, kussens en slaapzakken.
Nadat (bijna) alles weer was ingepakt, (zie de gevonden voorwerpen) en alles weer was opgeruimd. Speelden we de houtenspellen, maakten we onze groepsfoto, aten we onze lunch, speelden we op het veld en….
Vertrokken we weer naar huis. Nadat een paar auto’s werden opgehouden door een wielerpeloton of een sanitaire stop. Arriveerden we allemaal weer veilig en wel in Souburg.

Kinderen en begeleiding, bedankt!

Iedereen bedankt voor zijn aanwezigheid. Zonder al die leuke gezellige Fortis kids is er geen kamp. Maar ook zonder de leiding en organisatie is er geen kamp.
Ik zou zeggen: “Volgend jaar weer? Ik ben voor!”

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen kun je volgende week ophalen. Het clubhuis is woensdagavond 12 juli vanaf 19:30 uur geopend i.v.m. de ledenvergadering.

Rust lekker uit en tot volgend seizoen.

Namens de organisatie, Joska Dellebeke-Oppe.


Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Heb jij zaterdag 15 juni ook al geblokt in jouw agenda? Ja?  Mooi! Want dan is het Fortis Familietoernooi en daar ga jij natuurlijk aan meedoen. Of je komt supporteren. Ook dit jaar hebben we een mooi thema bedacht en dat is ‘Spanje’. Omdat vanwege allerlei...

Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd op dinsdagmiddag 30 april!

Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd op dinsdagmiddag 30 april!

⚽ Voor wie? ⚽ Voor kinderen van de Fortis F en E teams. Voor kinderen uit groep 3, 4, 5 en 6 van de basisscholen Het Kompas, ‘t Mozaïek, De Parelburcht, Tweemaster- Kameleon, Cypressenhof, Magistraal en De Wissel. ⚽ Waar? ⚽ Fortis-velden aan het Koopmansvoetpad. ⚽ Hoe...

april

30apr17:3018:30Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd 

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

01jun10:3012:30Fortis kangoeroetraining

07jun19:0020:30Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug