Alles begint met 💬communicatie

Het laatste thema van het Toekomstplan 2023-2027 is communicatie. Hiermee begint alles. Binnen onze vereniging, in een wedstrijd, tussen elkaar als leden, als bestuur of vrijwilligersorganisatie. 

💬Communicatie is moeilijk, dat is een feit. Wat het zo moeilijk maakt, is dat we zelf de hele dag met niets anders bezig zijn. Maar hoe doe je het goed? Hoe zorg je ervoor dat iedereen op het juiste moment, op de juiste manier, via het juiste kanaal het juiste weet? 

Intern kunnen we onze communicatie met elkaar verbeteren, ook dat weten we dankzij jouw input, dank daarvoor! Er zijn soms misverstanden, gemiste of verkeerd begrepen informatie. Door onze 💬communicatie met en tussen elkaar te verbeteren, versterkt het gevoel van verbondenheid en veiligheid. En dat is precies wat we willen! Sportplezier komt voor Fortis op de eerste plaats, dat is waar we het allemaal voor doen 😊.

Maar hoe dan? 

Communicatie Toekomstplan

Om te beginnen bij het begin: we communiceren over ons Toekomstplan en alle thema’s op basis waarvan we onze activiteiten willen uitvoeren. De afgelopen weken heb je uitgebreid kunnen lezen over deze thema’s: 

🌈 Positieve sportcultuur

🙌 Leden (werving & behoud)

🤝 Vrijwilligers

⚽ Korfbal

🎓 Opleiding en begeleiding

Het thema 💬 Communicatie loopt door alle thema’s heen!

Fortis 💛 vraagbaak

We willen nieuwe leden (en hun ouders) graag een warm welkom geven, wanneer ze bij ons komen korfballen. Onze Fortis 💛 vraagbaak laat ze zien bij wie ze moeten zijn, waar alles te vinden is en wat ze kunnen verwachten. En misschien heeft het nieuwe lid zelf ook wel goede suggesties? Hoe heeft hij of zij bijvoorbeeld van ons gehoord? En waarom willen ze lid worden? Wat is hun gevoel over onze vereniging? Waardevolle input. 

Ouderbijeenkomst

Aan het begin van het nieuwe seizoen willen we samen met de ouders van onze jeugdleden onze verwachtingen naar elkaar uitspreken. Wat wordt er van jou als ouder verwacht als je kind bij Fortis korfbalt? En wat kun jij van Fortis verwachten? Fijn om daarover duidelijk te zijn naar elkaar en natuurlijk leuk om elkaar als ouders te leren kennen!

🥁 🥁 🥁 🥁 🥁 🥁: Fortis app!

Misschien heb je het al gehoord: om 💬💬interne communicatie tussen alle leden, bestuur, vrijwilligers en betrokkenen gemakkelijk, leuk en ook veilig te maken, zijn we onderzoek gestart naar een verenigingsapp: de Fortis app. In deze app is het mogelijk om een groot gedeelte van onze website overzichtelijk in je hand te hebben en kun je op een laagdrempelige en veilige manier met jouw specifieke kring communiceren. Wil je zien hoe het eruit ziet en wat er allemaal mogelijk is? We hebben een demo versie gemaakt 👷‍♂️🚧. 

Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering op 12 juli 2023 kun je komen kennismaken met deze app. We zijn nog volop in de ontwikkelingsfase en zijn heel erg benieuwd naar jullie eerste reactie. De uitnodiging voor de ledenvergadering staat op onze website en in de nieuwsbrief. In deze uitnodiging vind je ook de andere onderwerpen die op het programma staan, onder andere het Toekomstplan 2023 -2027. 

📢 Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering 12 juli 2023

Wij (Maarten van den Driest en Liselore Sonius) vertellen jou op 12 juli a.s. alles over het Toekomstplan, de verschillende thema’s en de activiteiten die daarbij horen. 

Weer genoeg gecommuniceerd beste mensen! Wil je komen luisteren, kijken en meepraten over wat er beweegt bij Fortis 💛? 🗓️ Kom dan 12 juli 2023 om 20:00 uur naar ons clubhuis. Zien we je dan?

❓Heb je op voorhand vragen? Stel ze gerust via marcom@fortiskorfbal.nl.

Maarten en Liselore 

Hmmm lekker, bestel nú jouw paella voor bij het Familietoernooi!

Hmmm lekker, bestel nú jouw paella voor bij het Familietoernooi!

Ben jij na een dagje sporten ook zo hongerig? Dat treft! Omdat het Familietoernooi zich in Spaanse sferen zal afspelen, kan jij je na afloop tegoed doen aan heerlijke portie paella! De verse, huisgemaakte paella met vis en vlees wordt voor ons bereid door MEP4u. Ben...

Dubbelschiettoernooi voor de jeugd!

Dubbelschiettoernooi voor de jeugd!

Voor wie Voor de B, C,D en E jeugd . Wanneer Vrijdag 7 juni D en E jeugd van 18:00 - 19:00 uur. B en C jeugd van 19:00 - 20:00 uur. Waar Fortis korfbalvelden Aanmelden Zoek een partner en verzin een originele teamnaam voor jouw koppel. Meldt het koppel aan voor 5 juni...

Update pilot Fortisapp!

Update pilot Fortisapp!

Op 18 maart 2024 ging de Fortisapp live voor een select aantal Fortisleden. De pilotgroep heeft de afgelopen weken de app uitvoerig getest. In dit bericht lees je een korte statusupdate en hoe we verder gaan.  Fortisapp, waarom ook alweer? Eén van de zes thema’s van...

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

01jun10:3012:30Fortis kangoeroetraining

07jun18:0020:00Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug