Van de bestuurstafel met JAV op 12 juli, scheidsrechters tekort, geluid en meer……….

De bestuursvergadering van 28 juni stond in het teken van de voorbereiding op de JAV. Deze vindt plaats op woensdag 12 juli. 

Begroting seizoen 2023 – 2024

Uiteraard was de begroting daarbij een belangrijk onderwerp. Elze gaf een overzicht van de kosten en de inkomsten van het feestweekend. Voor een 3- daags feestweekend waarbij het dak figuurlijk eraf ging, was het financieel eindplaatje acceptabel. En als letterlijk echt het dak eraf gaat (onderhoud), dan heeft Fortis ook daarvoor voldoende financiële middelen. Zoals eerder aangegeven komt op de JAV de reiskostenvergoeding aan de orde. 

Toekomstplan en Fortis app

Maarten en Liselore waren aanwezig, omdat zij op de JAV het toekomstplan (nader) presenteren en de Fortis App introduceren. De presentatie van de App dient om de mening daarover bij de leden te peilen. Fortis neemt een jaar de tijd om na te gaan of, en onder welke condities, deze App wordt ingevoerd. 

Bezetting commissies

Het overzicht van de commissies (2023- 2024) stemt tot tevredenheid. Volgens mij een prima bezetting. Deze bezetting toont aan dat na een moeizame periode onder corona Fortis weer ‘booming’ is. 

Wedstrijdpunten in mindering

Door Jacco de Meij was een berekening gemaakt van de te verwachten boete en het aantal wedstrijdpunten in mindering dat ons te wachten staat. Het bleek helaas een goede berekening, want het nieuwe seizoen starten Fortis 2,3 en 4 met één punt in mindering. Een punt van verbetering blijft dus het fluiten van meer wedstrijden (als KNKV-scheidsrechter). 

Geluidsmeting

Op het veld is de tweede geluidsmeting uitgevoerd. Waker van clubhuis en accommodatie, Marcel, weet nu hoe ver de geluidsknop open gedraaid kan worden om net binnen de wettelijke geluidsnorm te blijven. Die norm geldt overigens niet voor verbaal geluid (stemmen). 

Fortiskamp

De deelnemers aan het jeugdkamp zijn weer ‘back in town’. Het is een onvergetelijk evenement geweest. Als een gebeurtenis als ‘onvergetelijk’ wordt gekenmerkt, dan betekent dat die gebeurtenis in het langetermijngeheugen is vastgelegd. 

Fijne vakantie

Ons bestuur hoopt dat door het denken aan het afgelopen korfbalseizoen zoveel gelukstoffen vrijkomen, dat de eigenaar van dat geheugen zich ook komend seizoen jaar aan Fortis bindt. Maar eerst vakantie vieren Ons bestuur wenst iedereen een fijne vakantie toe. En dat de gelukstoffen de hersenen frequent mogen doorspoelen.            

Namens het bestuur, Ad Vos 

door | jul 5, 2023 | Fortis Nieuws | 0 Reacties

Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd op dinsdagmiddag 30 april!

Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd op dinsdagmiddag 30 april!

⚽ Voor wie? ⚽ Voor kinderen van de Fortis F en E teams. Voor kinderen uit groep 3, 4, 5 en 6 van de basisscholen Het Kompas, ‘t Mozaïek, De Parelburcht, Tweemaster- Kameleon, Cypressenhof, Magistraal en De Wissel. ⚽ Waar? ⚽ Fortis-velden aan het Koopmansvoetpad. ⚽ Hoe...

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Heb jij zaterdag 15 juni ook al geblokt in jouw agenda? Ja?  Mooi! Want dan is het Fortis Familietoernooi en daar ga jij natuurlijk aan meedoen. Of je komt supporteren. Ook dit jaar hebben we een mooi thema bedacht en dat is ‘Spanje’. Omdat vanwege allerlei...

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Zaterdag 6 april start de voorjaarscompetitie veld seizoen 2023 – 2024. Het KNKV zorgt voor de teamindeling en geeft aan wanneer welke wedstrijd gespeeld moet worden. Aan de verenigingen om scheidsrechters, vervoer naar uitwedstrijden en vertrektijden te regelen. Dat...

april

30apr17:3018:30Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd 

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

07jun19:0020:30Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug