🌟 Sportplezier bij Fortis! 🌟

Op woensdagmiddag 27 september zorgden de zon samen met enthousiaste kinderen, trotse ouders en grootouders voor een onvergetelijke sfeer op het korfbalcomplex van Fortis! ☀️🤩

Woensdagmiddag was het weer zover: het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi bij Fortis. Ruim 125 kinderen, verdeeld over 20 teams, deden mee aan het toernooi. ⚽

Deelnemende scholen waren Het Kompas, ‘t Mozaïek, De Parelburcht, Tweemaster-Kameleon uit Oost-Souburg en Cypressenhof en Magistraal uit Middelburg Zuid.  

Fanatiek werd er door de teams gestreden om de kampioenschappen in de categorieën groep 3-4 en groep 5-6. Maar dat was nog niet alles, er waren ook nog de Schutterskampioenschappen in beide categorieën! 

De winnaars van het Schoolkorfbaltoernooi:

🏆 Categorie groep 3-4 🏆

🌟 Kompas 10 🌟

🏆 Categorie groep 5-6 🏆

🌟 De Parelburcht 1 🌟

De winnaars van de Schutterskampioenen:

🏆 Categorie groep 3-4 🏆

🌟 Kompas 10 🌟

Met 18 doelpunten! ⚽

🏆 Categorie groep 5-6 🏆

🌟 Cypressenhof 1 🌟

Met 22 doelpunten! ⚽

Fortis kan terugkijken op een mooie editie van het schoolkorfbaltoernooi, waar sportplezier centraal stond. Dank aan alle deelnemende scholen, spelers, supporters, sponsors en vrijwilligers voor deze onvergetelijke dag! 🥳💪

De prijzen werden uitgereikt door Coen Bertijn, de sportwethouder van de gemeente Vlissingen! 🙌🥇

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Ook al zo’n zin in de Kerst? Start de aankomende feestdagen dan in stijl en kom naar het Fortis Kerstgala op zaterdag 23 december! Drankjes, hapjes, lichtjes, de geur van geroosterde marshmellows en uiteraard muziek en feest zijn de ingrediënten van een prachtige...

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

Bij Fortis staat sportplezier en veiligheid voorop! Een positieve sportcultuur draagt enorm bij aan het plezier van elke korfballer, vrijwilliger en ouder binnen onze vereniging. Daarom zetten we hoog in op dit thema en willen we jullie er graag bij betrekken....

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

Hebben jullie het al gehoord? Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten komen naar het Fortis clubhuis! 🎉🏰. En jullie zijn uitgenodigd! 🎁✨ Op woensdagmiddag 29 november hebben we een afspraak met Fortis. Ja, ja, het is een beetje een gekke dag voor Sinterklaas, want zijn...

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Vrijdag 10 november stond de pizza-avond op het programma. Vijfendertig smulpapen hadden zich aangemeld voor een avondje in Italiaanse sferen. Met goed gevulde borrelplanken op de bar en tafels kon de eerste trek gestild worden. Intussen deden het vuur en het hout...

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug