🎉📢 Bingo voor de E en D jeugd op vrijdag 13 oktober! 📢🎉

Heb jij al plannen voor vrijdag 13 oktober? Wij hebben een geweldig evenement gepland voor onze E en D jeugd! 🙌

🕓 Voor de E jeugd begint de bingo om 16:00 uur in ons gezellige clubhuis. We starten met een paar spannende rondes bingo en sluiten af met heerlijke frietjes 🍟 en snacks 🍔. Om 17:30 uur kunnen de ouders hun kids weer komen ophalen.

Voor de D jeugd staat er bingo op het programma! Zij worden om 17:45 uur verwacht in het clubhuis, waar ze kunnen genieten van frietjes 🍟 en snacks 🍔 voordat ze aan de bingo beginnen.

📝 Wil jij meedoen? Meld je dan uiterlijk op woensdag 11-10-2023 aan via e-mail. Stuur je aanmelding naar ecjeugdfortis@gmail.com en vermeld je naam en in welk team je speelt.

Wij hebben er zin in! Tot vrijdag de 13e! 🤩

EC-jeugd Fortis

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Ook al zo’n zin in de Kerst? Start de aankomende feestdagen dan in stijl en kom naar het Fortis Kerstgala op zaterdag 23 december! Drankjes, hapjes, lichtjes, de geur van geroosterde marshmellows en uiteraard muziek en feest zijn de ingrediënten van een prachtige...

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

Bij Fortis staat sportplezier en veiligheid voorop! Een positieve sportcultuur draagt enorm bij aan het plezier van elke korfballer, vrijwilliger en ouder binnen onze vereniging. Daarom zetten we hoog in op dit thema en willen we jullie er graag bij betrekken....

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

Hebben jullie het al gehoord? Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten komen naar het Fortis clubhuis! 🎉🏰. En jullie zijn uitgenodigd! 🎁✨ Op woensdagmiddag 29 november hebben we een afspraak met Fortis. Ja, ja, het is een beetje een gekke dag voor Sinterklaas, want zijn...

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Vrijdag 10 november stond de pizza-avond op het programma. Vijfendertig smulpapen hadden zich aangemeld voor een avondje in Italiaanse sferen. Met goed gevulde borrelplanken op de bar en tafels kon de eerste trek gestild worden. Intussen deden het vuur en het hout...

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug