Maak kennis met onze Vertrouwenscontactpersoon, Ina van den Driest!

Je las eerder al over het Toekomstplan 2023-2027 en de 6 verschillende thema’s oftewel ‘speerpunten’. Deze speerpunten helpen ons om te zorgen dat sportplezier het belangrijkste is binnen onze vereniging. Hieronder lichten we kort nog een keer het speerpunt Positieve sportcultuur toe en maken we kennis met de vertrouwenscontactpersoon voor Fortis.

Positieve sportcultuur

Bij Fortis draait het om zorgen voor elkaar, met respect omgaan met elkaar, ontwikkeling op elk niveau en sociale veiligheid. Fortis hecht veel waarde aan een omgeving waarin jij je veilig voelt om te korfballen, veilig voelt om vrijwilligerswerk uit te oefenen en open, eerlijk en respectvol met elkaar in gesprek kunt gaan. Ervaar jij die veiligheid niet, bespreek dat dan met jouw trainer, coördinator of een bestuurslid. Kom jij er niet uit met deze personen of wil jij niet in gesprek met hen, neem dan contact op met onze vertrouwenscontactpersoon Ina van den Driest. 

Mijn naam is Ina van den Driest en ik ben de vertrouwenscontactpersoon (VCP) voor Fortis.  

Als vertrouwenscontactpersoon sta ik klaar om te luisteren, adviseren en ondersteunen bij eventuele zorgen, problemen of klachten die zich kunnen voordoen binnen de club. Ik wil graag een veilige omgeving creëren waarin iedereen zich gehoord en gerespecteerd voelt. Heel belangrijk: je kunt erop rekenen dat jouw gesprekken met mij vertrouwelijk en onafhankelijk behandeld worden. 

Of het nu gaat om ongewenst gedrag, discriminatie, pesten, grensoverschrijdend gedrag of andere zaken die je dwarszitten, je kunt altijd bij mij terecht. Ik begeleid en adviseer je hierin. Samen zoeken we naar de beste oplossing en kijken we welke stappen jij kunt nemen, als je dat wilt. 

Over Ina 

Ik heb jarenlange ervaring als huisarts, waarbij ik veel geleerd heb over het luisteren naar mensen en het bieden van ondersteuning. Onlangs heb ik de opleiding tot VCP afgerond bij het Centrum Veilige Sport van NOC/NSF. Nu zet ik mij met veel plezier in om de sociale veiligheid binnen onze vereniging te vergroten.

Fortis 

Binnen Fortis streven we naar een veilige en respectvolle omgeving voor iedereen. Daarom ben ik er als vertrouwenscontactpersoon om jou, wanneer dat nodig is, te ondersteunen. Als je behoefte hebt aan een vertrouwelijk gesprek, kun je contact met mij opnemen via vertrouwenspersoon@fortiskorfbal.nl.

Met vriendelijke groet, Ina van den Driest.

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Heb jij zaterdag 15 juni ook al geblokt in jouw agenda? Ja?  Mooi! Want dan is het Fortis Familietoernooi en daar ga jij natuurlijk aan meedoen. Of je komt supporteren. Ook dit jaar hebben we een mooi thema bedacht en dat is ‘Spanje’. Omdat vanwege allerlei...

Maarten gaat voor een tweede termijn als KNKV-bondsraadslid!

Maarten gaat voor een tweede termijn als KNKV-bondsraadslid!

In het nieuwe KNKV Magazine van april 2024 is er aandacht voor de bondsraadsverkiezingen: twee bondsraadsleden, waaronder Maarten, delen hun ervaringen en laten zien wat de functie van bondsraadslid zo leuk maakt!  Naast inspirerende verhalen over lokale...

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

01jun10:3012:30Fortis kangoeroetraining

07jun19:0020:30Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug