📢 Oproep voor Filmregisseurs (M/V) 🎥🎬

Ben jij een Fortisfan? Heb je altijd al willen bijdragen aan de wedstrijden van Fortis 1? 💪 Dan hebben we een geweldige kans voor jou! 🤩

Fortis 1 zoekt enthousiaste vrijwilligers om hun thuiswedstrijden vast te leggen! 

ℹ️ Wat houdt het in?

Fortis 1 speelt in de zaalcompetitie in een poule met acht teams, wat betekent dat ze zeven thuiswedstrijden hebben. We hebben jouw hulp nodig om deze spannende wedstrijden op camera vast te leggen. 📹

📅 Waar en wanneer vinden de thuiswedstrijden plaats?

Op zaterdagavond om 20:00 uur, in sporthal de Baskensburg in Vlissingen. 🌌

Het zaalprogramma seizoen 2023 – 2024 is hier te downloaden.

💡 Waarom is dit belangrijk?

Deze opnames worden gedeeld op een digitaal korfbalplatform, waar ook onze tegenstanders hun wedstrijden delen. Hierdoor kunnen teams in dezelfde poule elkaars wedstrijden bekijken en hun strategieën bepalen. 

Heb je interesse om deel uit te maken van dit filmteam? 🤝 Neem dan contact op met Bibia Wouters, teambegeleider Fortis 1, of Jacco de Meij, voorzitter TC-senioren. Je kunt ook een e-mail sturen naar tcsenioren-bestuur@fortiskorfbal.nl. We kunnen jouw hulp goed gebruiken! 

Woensdag 6 juli Nederland – Engeland in het clubhuis!

Woensdag 6 juli Nederland – Engeland in het clubhuis!

Het is gelukt! Voor het eerst sinds 20 jaar staan we weer in de halve finale van een EK. Nu wacht Engeland als laatste horde voor de finale. Gaat het lukken? De wedstrijd begint om 21.00 uur en hopelijk gaan we die weer met heel veel supporters bekijken. Het clubhuis...

Terugblik JAV 19 juni 2024

Terugblik JAV 19 juni 2024

Op 19 juni vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Fortis plaats. Voor degenen die niet aanwezig waren, volgt hieronder een korte terugblik. Bijzondere avondVoorzitter Ad opende de vergadering en benadrukte dat het een bijzondere avond was. We namen afscheid...

Dit was het jeugdkamp Fortis 2024 (aftermovie)

Dit was het jeugdkamp Fortis 2024 (aftermovie)

Na de vloeiend verlopen voorbereidingen van onze zeskoppige kampcommissie - we hebben ondertussen flink wat ervaring - gingen we vrijdag 21 juni dan eindelijk op kamp. Dit jaar in Loppem, op een prachtige kamplocatie in de bossen van België. De locatie moesten we...

Op de valreep een bericht van de Sponsorcommissie!

Op de valreep een bericht van de Sponsorcommissie!

Van de Commissie Fondswerving Nog net voor het einde van het seizoen op 31 juli 2024 nog een bericht vanuit de sponsorcommissie: Sponsornieuws In het nieuwe seizoen 2024-2025 komt er een A3 ploeg bij. We hebben een nieuwe shirtsponsor gevonden: Promopolitan. Dit...

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug