📢 Oproep voor Filmregisseurs (M/V) 🎥🎬

Ben jij een Fortisfan? Heb je altijd al willen bijdragen aan de wedstrijden van Fortis 1? 💪 Dan hebben we een geweldige kans voor jou! 🤩

Fortis 1 zoekt enthousiaste vrijwilligers om hun thuiswedstrijden vast te leggen! 

ℹ️ Wat houdt het in?

Fortis 1 speelt in de zaalcompetitie in een poule met acht teams, wat betekent dat ze zeven thuiswedstrijden hebben. We hebben jouw hulp nodig om deze spannende wedstrijden op camera vast te leggen. 📹

📅 Waar en wanneer vinden de thuiswedstrijden plaats?

Op zaterdagavond om 20:00 uur, in sporthal de Baskensburg in Vlissingen. 🌌

Het zaalprogramma seizoen 2023 – 2024 is hier te downloaden.

💡 Waarom is dit belangrijk?

Deze opnames worden gedeeld op een digitaal korfbalplatform, waar ook onze tegenstanders hun wedstrijden delen. Hierdoor kunnen teams in dezelfde poule elkaars wedstrijden bekijken en hun strategieën bepalen. 

Heb je interesse om deel uit te maken van dit filmteam? 🤝 Neem dan contact op met Bibia Wouters, teambegeleider Fortis 1, of Jacco de Meij, voorzitter TC-senioren. Je kunt ook een e-mail sturen naar tcsenioren-bestuur@fortiskorfbal.nl. We kunnen jouw hulp goed gebruiken! 

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Ook al zo’n zin in de Kerst? Start de aankomende feestdagen dan in stijl en kom naar het Fortis Kerstgala op zaterdag 23 december! Drankjes, hapjes, lichtjes, de geur van geroosterde marshmellows en uiteraard muziek en feest zijn de ingrediënten van een prachtige...

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

Bij Fortis staat sportplezier en veiligheid voorop! Een positieve sportcultuur draagt enorm bij aan het plezier van elke korfballer, vrijwilliger en ouder binnen onze vereniging. Daarom zetten we hoog in op dit thema en willen we jullie er graag bij betrekken....

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

Hebben jullie het al gehoord? Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten komen naar het Fortis clubhuis! 🎉🏰. En jullie zijn uitgenodigd! 🎁✨ Op woensdagmiddag 29 november hebben we een afspraak met Fortis. Ja, ja, het is een beetje een gekke dag voor Sinterklaas, want zijn...

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Vrijdag 10 november stond de pizza-avond op het programma. Vijfendertig smulpapen hadden zich aangemeld voor een avondje in Italiaanse sferen. Met goed gevulde borrelplanken op de bar en tafels kon de eerste trek gestild worden. Intussen deden het vuur en het hout...

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug