🎉Hallo kinderen van Fortis (F en Ministars)! 🌟

Hebben jullie het al gehoord? Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten komen naar het Fortis clubhuis! 🎉🏰. En jullie zijn uitgenodigd! 🎁✨

Op woensdagmiddag 29 november hebben we een afspraak met Fortis. Ja, ja, het is een beetje een gekke dag voor Sinterklaas, want zijn agenda zit bomvol. Maar geen zorgen, we hebben een plekje vrijgehouden in het clubhuis speciaal voor jullie! 🗓️.

Wat gaan we doen? 🤔 

Nou, naast het wachten op onze komst (spannend!), gaan we samen allerlei leuke spelletjes spelen. En het wordt nog beter: we gaan smullen van overheerlijke pannenkoeken! 🥞🎈

Kom gezellig om 16:30 uur naar het clubhuis het Sinterklasfeest duurt tot 18:00 uur. 

Ouders zijn van harte welkom vanaf 17:30 uur.

Groetjes van Sinterklaas en Piet! 

 We kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien en samen een geweldig Sinterklaasfeest te vieren! 🎉✨

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Fortis Kerstgala zaterdag 23 december!!🥂🎄

Ook al zo’n zin in de Kerst? Start de aankomende feestdagen dan in stijl en kom naar het Fortis Kerstgala op zaterdag 23 december! Drankjes, hapjes, lichtjes, de geur van geroosterde marshmellows en uiteraard muziek en feest zijn de ingrediënten van een prachtige...

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

📢 Save the Date! Themabijeenkomst voor Trainers en TC’s! 

Bij Fortis staat sportplezier en veiligheid voorop! Een positieve sportcultuur draagt enorm bij aan het plezier van elke korfballer, vrijwilliger en ouder binnen onze vereniging. Daarom zetten we hoog in op dit thema en willen we jullie er graag bij betrekken....

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Een avondje in Italiaanse sferen! Een terugblik op de pizza-avond

Vrijdag 10 november stond de pizza-avond op het programma. Vijfendertig smulpapen hadden zich aangemeld voor een avondje in Italiaanse sferen. Met goed gevulde borrelplanken op de bar en tafels kon de eerste trek gestild worden. Intussen deden het vuur en het hout...

👻SPOKENTOCHT voor B en C jeugd🥶

👻SPOKENTOCHT voor B en C jeugd🥶

Wanneer Vrijdag 24 november 2023 Vertrek 🚗Vertrek met auto naar locatie om 19:30 uur vanaf parkeerplaats bij sporthal De Belt. Teamverband 👻De Spokentocht wordt gelopen in teamverband met een trainer en/of ouder. Aanmelden 👉Tot en met dinsdag 21 november kan de...

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug