Een Positieve Sportcultuur bij Fortis: Bouwen aan Plezier en Veiligheid!

Bij Fortis draait alles om zorgzaamheid, respect, ontwikkeling op elk niveau en sociale veiligheid. We noemen dit onze positieve sportcultuur, iets wat centraal staat in ons Toekomstplan. Als bestuur hechten we enorm veel waarde aan een omgeving waarin iedereen zich veilig voelt.

Themabijeenkomsten

Versterking van deze positieve sportcultuur staat hoog op onze agenda. Op 13 december hebben we een eerste stap gezet met een themabijeenkomst over de ‘positieve sportcultuur’, gericht op trainers en begeleiders. Deze bijeenkomst zal dit seizoen herhaald worden voor andere groepen binnen Fortis, waaronder ouders.

Aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Een manier om een positieve sportcultuur te ondersteunen is door alle vrijwilligers te vragen om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Het bestuur heeft besloten dit aan alle vrijwilligers te vragen.

De aanvraag van een VOG voor Fortis is kosteloos en verloopt via onze Vertrouwenscontactpersoon (VCP). We hebben ervoor gekozen om de VOG-aanvragen in fasen te laten verlopen. Het bestuur heeft zijn VOG al verkregen en op 13 december zijn we gestart met de aanvraag voor onze trainers en begeleiders. Wacht dus rustig af. Zodra het jouw beurt is om de VOG aan te vragen, ontvang je van de VCP een bericht met een duidelijke uitleg over de procedure.

Vragen

We vertrouwen op jullie medewerking om gezamenlijk te streven naar een veilige en positieve sportcultuur bij Fortis! Heb je vragen over het aanvragen van de VOG, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vertrouwenspersoon via vertrouwenspersoon@fortiskorfbal.nl.

Met sportieve groet,

Het Bestuur van Fortis

Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd op dinsdagmiddag 30 april!

Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd op dinsdagmiddag 30 april!

⚽ Voor wie? ⚽ Voor kinderen van de Fortis F en E teams. Voor kinderen uit groep 3, 4, 5 en 6 van de basisscholen Het Kompas, ‘t Mozaïek, De Parelburcht, Tweemaster- Kameleon, Cypressenhof, Magistraal en De Wissel. ⚽ Waar? ⚽ Fortis-velden aan het Koopmansvoetpad. ⚽ Hoe...

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Heb jij zaterdag 15 juni ook al geblokt in jouw agenda? Ja?  Mooi! Want dan is het Fortis Familietoernooi en daar ga jij natuurlijk aan meedoen. Of je komt supporteren. Ook dit jaar hebben we een mooi thema bedacht en dat is ‘Spanje’. Omdat vanwege allerlei...

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Zaterdag 6 april start de voorjaarscompetitie veld seizoen 2023 – 2024. Het KNKV zorgt voor de teamindeling en geeft aan wanneer welke wedstrijd gespeeld moet worden. Aan de verenigingen om scheidsrechters, vervoer naar uitwedstrijden en vertrektijden te regelen. Dat...

april

30apr17:3018:30Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd 

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

07jun19:0020:30Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug