Vrijdag 23 februari is het Oud Hollandsche café avond bij Fortis!

Zin een ouderwets gezellig avondje voor een praatje, borrel en/of spelletje? Kom dan aanstaande vrijdagavond naar het Oud Hollandsch café in het clubhuis! Die avond opent het clubhuis haar deuren om onder het genot van een hapje en drankje, gezellig met elkaar te kletsen. 

Oud Hollandse spellen!

Ook zullen de nodige (kroeg)spellen niet ontbreken. Zo kan er gedart, gesjoeld en gepoold gaan worden! Spelletje doen? Potje ganzenborden, mens-erger-je-nieten, klaverjassen, pokeren of een ander kaartspel, ook daar wordt voor gezorgd. Heb je zelf een leuk gezelschapsspel? Neem maar mee!

Voor wie?

Kortom, een leuke en ontspannen avond. Kom ook! Dan wordt het hartstikke gezellig!  A-junioren, senioren, ouders van jeugdleden, supporters en vrijwilligers van Fortis, jullie zijn vrijdagavond van harte welkom! De deuren gaan open om 19.30 uur. 

Tot vrijdag 23 februari!
Groet, EC A’s en Senioren  

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Heb jij zaterdag 15 juni ook al geblokt in jouw agenda? Ja?  Mooi! Want dan is het Fortis Familietoernooi en daar ga jij natuurlijk aan meedoen. Of je komt supporteren. Ook dit jaar hebben we een mooi thema bedacht en dat is ‘Spanje’. Omdat vanwege allerlei...

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Zaterdag 6 april start de voorjaarscompetitie veld seizoen 2023 – 2024. Het KNKV zorgt voor de teamindeling en geeft aan wanneer welke wedstrijd gespeeld moet worden. Aan de verenigingen om scheidsrechters, vervoer naar uitwedstrijden en vertrektijden te regelen. Dat...

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

Met de start van de voorjaarscompetitie op het veld op 6 april, is het tijd om onze bakskills weer te laten schitteren! 🌟 Heb je genoten van al dat lekkers tijdens de najaarscompetitie? Goed nieuws: we gaan gewoon door met onze smakelijke traditie! We hebben gemerkt...

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

07jun19:0020:30Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug